Alpacaboerderij Lemelerveld

Card image cap

Lemelerveld
Overijssel

Alpacaboerderij Lemelerveld

Naar de website

Picknicken en knuffelen met alpaca’s in  Lemelerveld

Heerlijk ontspannen tussen de alpaca’s in het dorpje Lemelerveld in Overijssel! Thee, koffie, chocolademelk en een heleboel lekkers! Is een dikke knuffel van een alpaca op de alpacaboerderij ook jouw ultieme droom? Dan is een bezoek aan deze alpacaboerderij zeker de moeite waard, want hier kan je écht knuffelen met alpaca’s!
Bij de Alpacaboerderij in Overijssel hebben ze de tamste alpaca’s van Nederland! Ze hebben maar liefst 11 alpaca’s. De alpaca’s zijn van baby af aan al gewend aan het bijzijn van mensen vandaar ze zo lief & tam zijn. Een deel van de alpaca’s zijn als opvang babies bij de alpacaboerderij terecht gekomen. Ken je @alpacababy_moushi al? Deze alpaca heeft maar liefst 30 duizend volgers op Instagram.

Videobellen met een alpaca

Heb jij al eens gebeld met een alpaca? Of hoe zal het zijn om te videobellen met een alpaca? Allemaal vragen waar veel mensen nog geen antwoord op hebben. Maar bij de alpacaboerderij weten ze hier wel een antwoord op! Het is namelijk erg leuk om te videobellen met een alpaca! Geef die saaie vergadering een leuke twist door in te bellen met een alpaca. Of doe een pubquiz met een alpaca of een ander dier. Grappig toch?!
Een alpaca of een ander dier toevoegen aan jouw meeting, video vergadering, pubquiz, verjaardag, afscheid van een collega, etc. bij de alpacaboerderij in Lemelerveld kan dat! Wil je alleen een alpaca in beeld of wil je ook een virtuele boerderijtour? Alles is mogelijk. Ook geschikt voor grote online events. Meer over videobellen met alpaca’s lees je hier.

Alpaca bekers personaliseren op de alpacaboerderij of… gewoon online!

Stel je unieke alpacabeker samen. Hoe leuk is het juist in deze tijd om iemand een origineel kado te doen? 

Meer over de bekers lees je hier.
Nog meer alpacaboerderijen? Wij hebben een totaaloverzicht voor je gemaakt.

Bekijk hier de ervaringen over Alpacaboerderij Lemelerveld .

Nog veel meer informatie over Lemelerveld op Wikipedia.

Card image cap

Lemelerveld
Overijssel

Alpacaboerderij Lemelerveld

Naar de website