Snelrewaard
Utrecht

Beleefboerderij de Elihoeve

Naar de website

Een prachtige boerderij in Utrecht waar je van harte welkom bent voor een fijne dag!

In het dorpje Snelrewaard in de provincie Utrecht ligt de boerderij van Rick en Judith.  Een duurzaam melkveebedrijf met 120 melkkoeien. Naast dat ze hier dag en nacht zorgen voor de koeien ontvangen ze ook regelmatig gasten. Judith is hier een ster in, die verzint de leukste activiteiten voor volwassenen en voor kinderen. Rick geeft leerzame rondleidingen over de boerderij. Het is dan ook niet gek dat steeds meer scholen en overheden Beleefboerderij de Elihoeve benaderen voor een leuke leerzame dag op de boerderij.

Vakantie of geen vakantie er is altijd wel iets te doen!

Tijdens de vakanties ben je van harte welkom op de boerderij. Judith zorgt ervoor dat het voor iedereen een feestje gaat worden. Zo organiseren ze activiteitenmiddagen voor kinderen. Owja, en trek vooral niet je nieuwste kleren aan want vies worden mag hier!

Is het geen schoolvakantie dan is het ook niet rustig op de boerderij, want dan is de kans groot dat er een vergadering of educatieve middag plaats vindt. Kortom, er is op beleefboerderij de Elihoeve altijd wel iets te doen!

Op Beleefboerderij de Elihoeve wonen koeien, paarden, konijnen en een kat. Een lekkere beestenboel dus! Er is een prachtige boomgaard met fruit en een moestuin. Dus in het seizoen pluk je hier allerlei lekkers!

Vergaderen met uitzicht op de weilanden

Beleefboerderij de Elihoeve ligt in het Groene Hart, hier kun je in alle rust vergaderen met uitzicht op de weilanden. Ze hebben een boven en benedenruimte. De benedenruimte is geschikt tot maximaal 40 personen en de bovenruimte voor 12 personen. Er staat een luxe Douwe Egberts L’Or koffiemachine voor heerlijke koffie. Je hebt de beschikking tot een LCD projectiescherm en diverse whiteboards. Kortom, van alle gemakken voorzien.

De ruimte is uitermate geschikt voor vergaderingen, brainstormsessies, bedrijfsworkshops en strategiesessies. Tijdens de pauze even lekker een wandeling maken langs de weilanden, varen met een boot over het riviertje De Lange Linschoten. En als je dan toch op de boerderij bent mag de rondleiding over de boerderij natuurlijk niet ontbreken.

Geniet van een heerlijke uitgebreide lunch tijdens je vergadering

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Wil je tijdens de vergadering iedereen laten genieten van een uitgebreide luxe lunch met lokale- en streekproducten? Judith legt haar gasten graag in de watten! Zo regelt ze een lunch met heerlijke verse belegde broodjes, huisgemaakte soep en salades. Na deze lunch ga je zeker niet met honger naar huis! Over de herkomst van de producten is allemaal nagedacht zo hanteren ze waar mogelijk keurmerken als UTZ, Fairtrade en On the Way to Planet Proof. De ingrediënten zijn puur en onbewerkt, zoals echte boter en muntthee uit eigen tuin.​ 

Enthousiast geworden over deze locatie? Neem zeker eens contact op met Rick of Judith voor meer informatie

Nog veel meer informatie over Snelrewaard op Wikipedia.

Snelrewaard
Utrecht

Beleefboerderij de Elihoeve

Naar de website