Gooische Alpacaboerderij

Card image cap

Eemnes
Noord-Holland

Gooische Alpacaboerderij

Naar de website

Knuffelen en wandelen met alpaca´s bij de Gooische alpacaboerderij in Eemnes

Altijd al eens willen knuffelen met alpaca´s? Breng dan eens een bezoek aan de Gooische Alpacaboerderij in Eemnes. Daar kun je de alpaca’s van dichtbij bekijken en een leuke wandeling met dit favoriete boerderijdier maken.
Alpaca’s zijn zeer nieuwsgierige dieren en zullen snel naar je toe komen en als je lekkere brokjes bij je hebt zullen ze zomaar uit je handen eten!

Combineer je bezoek aan de Alpaca’s met een boerenlunch of High tea

Wandelen en knuffelen met alpaca’s is leuk. Maar wat dacht je van een boerenlunch met alpaca’s of een high tea met deze schattige dieren?

Feestje met alpaca’s

Feest vieren met alpaca’s… klinkt dat niet leuk? Ook dat is mogelijk bij de Gooische Alpacaboerderij in Eemnes

In de omgeving van Eemnes

Eemnes ligt in 1 van de mooiste delen van Nederland: het Arkemheen-Eemlan. Een waterrijk natuurgebied, met volop ruimte voor watersporters, fiets- en wandelliefhebbers.

Recreatie in en rond Eemnes

Eemnes biedt veel mogelijkheden voor buitenrecreatie. In het polderlandschap is het mooi wandelen en fietsen. Het natte veengebied blijkt gezonde grond voor zeldzame planten als valeriaan, kattenstaart en pijlkruid, én voor weidevogels als grutto’s en kieviten.

Fietsen en wandelen in en rond Eemnes

In en rond Eemnes kun je veel verschillende fiets- (en wandel)tochten uitstippelen. Deze tochten voeren je door een uniek polderlandschap. De gemeente Eemnes beschreef een aantal interessante fietstochten. Deze routes behoren tot het provinciale fietsknooppunt Utrecht en zijn onderdeel van het algemene fietsknooppuntennetwerk. Je kunt op de websites routebureau-utrecht.nl en Eemsnoer je eigen fietsroute door het unieke polderlandschap samenstellen.

Varen in de buurt van Eemnes

De rivier de Eem afzakken, dat kan met de fietsboot de ‘Eemlijn’. Je geniet van de rust van het karakteristieke rivierenlandschap. En de fiets mag mee op de boot. Je kunt meer informatie over vaartijden en de tarieven vinden op de website www.eemlijn.nl

Nog meer alpacaboerderijen? Wij hebben de leukste alpacaboerderijen voor jou op een rij gezet.

Nog veel meer informatie over Eemnes op Wikipedia.

Card image cap

Eemnes
Noord-Holland

Gooische Alpacaboerderij

Naar de website