Minicamping Heulzicht

Card image cap

Oostkapelle
Zeeland

Minicamping Heulzicht

Prijzen en boeken

Gezelligheid, rust en ruimte

In de badplaats Oostkapelle, die bekend staat om zijn lange stranden, ligt Minicamping Heulzicht. Hannie en André hebben hier een knusse minicamping met 15 kampeerplekken gerealiseerd. De boerencamping ligt heerlijk in het Groen maar ook dichtbij het strand. Een bezoekje aan de historische steden Middelburg en Veere is vanuit hier ideaal. Op de camping wonen twee schaapjes, kippen, een lieve hond en diverse katten.

Ook kinderen zullen zich hier heerlijk vermaken

In het midden van het kampeerveld staat een speeltuintje. Als ouders heb je hier perfect zicht op. Kinderen kunnen rondcrossen over de camping met de skelters. En er is ook een grote trampoline aanwezig.

Het grote grasveld is ideaal voor een potje volleybal of badminton. Er staan voebalgoaltjes voor een sportief potje voetbal en er is een pingpongtafel aanwezig. Kortom, er is genoeg te doen op de camping.

Samen op de camping

Het is mooi om te zien, hoe de gasten steeds weer naar de jeu de boules baan lopen om een potje jeu le boules te spelen met elkaar. Het is natuurlijk aan jou om te kiezen of je samen met de andere gasten een leuk spelletje speelt of dat je gewoon liever in alle rust voor je eigen tent een spannend of romantisch boek leest.  

Overigens is Minicamping Heulzicht aangesloten bij de In het Groen/Vekabo (Vereniging Kampeerboeren). Op een Vekabo Camping verblijf je altijd midden in het groen. Dat klopt aardig bij Minicamping Heulzicht!

In de omgeving van Minicamping Heulzicht

Als je dan toch in Zeeland bent mag een bezoekje aan het gezellige historische havenstadje Veere niet ontbreken. Maak een wandeling langs de Schotse huizen aan de oude haven, het prachtige Stadhuis en de Campveerse Toren. Dit is een monumentale verdedigingstoren, waar tegenwoordig een hotel-restaurant in gevestigd is. Veere is ook zeer geliefd bij fietsers en wandelaars, die Veere als begin- en eindpunt gebruiken voor ‘een rondje Veerse Meer’.

Veere kent vele leuke, knusse winkeltjes, terrasjes en restaurantjes. Een winkeltje, wat je vóóral met kinderen niet over mag slaan, is toch wel ‘Oma’s Snoepwinkel’. Zo’n lekker ouderwets, nostalgisch snoepwinkeltje met wel 101 soorten snoep. Het wordt voor je geschept door de dames in klederdracht!

In Oostkapelle zijn er veel gezellige eetgelegenheden voor elk wat wils. Je kunt er gezellig winkelen en op donderdag is er seizoensmarkt van 30 juni tot 1 september. Buitenom deze tijd is er elke donderdagmorgen een klein marktje met vis, kaas en groenten. Ook is de Jonge Johannes leuk om te bezoeken. Ze hebben een grote speeltuin en een sfeervol terras. En je mag een kijkje nemen in de molen.

Enthousiast geworden over deze minicamping? Hannie en André ontvangen je graag. Bekijk hier of ze nog een plekje vrij hebben.

Nog veel meer informatie over Oostkapelle op Wikipedia.

Card image cap

Oostkapelle
Zeeland

Minicamping Heulzicht

Prijzen en boeken