Van onze boer

Vers kwaliteitsvlees bij je thuis geleverd

Kirsten en Huub Marsman hechten waarde aan een gezonde levensstijl. Voeding is een klein maar essentieel onderdeel hiervan. Zo kiezen ze er bewust voor om minder vlees te eten. Het vlees dat ze eten is volledig traceerbaar. Vlees van dieren die een goed en vrij leven hebben gehad, vlees zonder enige toevoeging dus ook geen antibiotica en/of hormonen. (H)eerlijk toch?!

100% vrij van antibiotica, geur-, kleur en smaakstoffen

Vanuit deze overtuiging en de wens om meer mensen bewuster te laten genieten van (h)eerlijk vlees startten ze in 2013 met Sameneenkoekopen.nl, al snel gevolgd door sameneenvarkenkopen.nl en sameneenkipkopen.nl. Op deze manier werd consumenten de mogelijkheid geboden om online duurzame vleespakketten te bestellen. Gerijpt vlees van vleesraskoeien, mals en smaakvol vlees van buitenvarkens en overheerlijke sappige scharrelhoen. Allemaal puur, ook zonder geur-, kleur en smaakstoffen. Hiernaast is het volledig glutenvrij.

Sinds die tijd genoten duizenden klanten van een verantwoord stukje vlees. Een mooie aanleiding voor Kirsten en Huub om het concept verder uit te breiden. De drie sites gaat over in één; Vanonzeboer.nl. Naast kwaliteitsvlees van vleesraskoeien kun je hier ook terecht voor prachtig kippen- en varkensvlees en ambachtelijke vleeswaren rechtstreeks van boerderijen uit Twente.

Positieve bijdrage aan het dierenwelzijn en een beter milieu.

Omdat het vlees direct afkomstig is van de boer worden verschillende onnodige schakels uit de keten gelaten. Je betaalt een gunstige en eerlijke prijs. En de boer is verzekerd van een prijs waarmee hij goed kan zorgen voor het welzijn van zijn dieren en de natuur. Je hebt dus niet alleen een heerlijk stukje vlees, maar je levert ook een positieve bijdrage aan het dierenwelzijn en een beter milieu. Win-win!

Je hebt een ruime keuze uit luxe pakketten gerijpt rund-, varkens of kippenvlees, geportioneerd voor 1, 2 of 3 personen. Kies je liever zelf? Geen probleem! Je hebt ook de mogelijkheid om een pakket geheel naar eigen wens samen te stellen. Je bestelling wordt direct van de boer gekoeld bij je thuisbezorgd op een afgesproken tijdstip in de avond. Wel zo makkelijk.

Naast de verschillende vleessoorten kun je bij Vanonzeboer.nl terecht voor tal van andere lekkernijen. Wat denk je van gourmetschotels, stamppotten, soepen en salades? Ook aan kaas en wijn is gedacht. Voor ieder wat wils!

Nog veel meer informatie over Haaksbergen op Wikipedia.