Vier je feestje bij de boer. Van een kinderfeestje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest, familiefeest tot aan je bruiloft. Hoe dan ook, het zal zeker een bijzondere dag worden op de boerderij!

Kinderfeestje bij de boer

Op zoek naar een origineel kinderfeestje? Op de boerderij worden veel leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Van dieren eten geven, een rondje meerijden op de tractor tot aan een creatieve schilderworkshop. Alles op de boerderij is natuurlijk in boerenthema. Schilder een koe, knuffel een koe, frietjes eten uit een klomp, enz. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij de boer.

Eén van de favoriete activiteiten tijdens een kinderfeestje bij de boer is en blijft toch wel de grote hooiberg. Kinderen klauteren, springen en verstoppen zich naar hartelust. Een ding is zeker: tijdens een kinderfeestje bij de boer word je vies, dus oude kleding en laarzen is geen overbodige luxe! 

Personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiefeest bij de boer

Zoek je een ruime locatie met activiteiten voor verschillende leeftijden? Op de boerderij is voldoende ruimte om alle gasten te ontvangen. Tijdens het feest valt te genieten van allerlei leuke activiteiten met een boerentintje zoals Oud-Hollandse spelletjes, poldersporten, boerengolf en nog veel meer.

Fotoshoot op de boerderij

Bind de rode boerenzakdoek maar om, want vandaag sta jij in the picture tussen de koeien en tractoren. Durf jij dicht bij de koeien te komen? Een kus op haar neus te geven? Terwijl je zo druk bezig bent met dé perfecte foto glijd je bijna uit over een échte koeienvlaai. Ja, dat hoort erbij op de boerderij, een spontane foto gegarandeerd! 

Iemand in blijde verwachting? Dit is ook een leuke activiteit voor een babyshower. Met een dikke buik op de foto. Wie weet wordt er wel een kalfje geboren tijdens babyshower.

Trouwen op de boerderij

Zie jij het al voor je? Je zit als bruidspaar aan een lang gedekte tafel vol met veldboeketjes midden in het weiland samen met al je vrienden, familie en kennissen. Op de boerderij is genoeg ruimte en wat is er nou fijner dan een trouwfeest in de buitenlucht!? Trouwen op de boerderij is een écht feest. Wie kan er nou zeggen dat ze elkaar het ja-woord hebben gegeven met loeiende getuigen op de achtergrond? Superleuk en romantisch, wie weet maak jij het mee.

Wil je je feest combineren met een overnachting bij de boer? Laat je inspireren

aardbeien-ijs-aardbeien-plukken
kinderfeestje-johan-caroline-boerderijuitje-kinderfeestje-opdeboerderi-(14)
Duid Filters aan

Filter op type:

Resultaten worden geladen...