Koeknuffelen Koel ‘nbekke

Card image cap

Geesteren
Overijssel

Koeknuffelen Koel ‘nbekke

Naar de website

Fotoshoot en koeknuffelen in Overijssel

Altijd al eens willen knuffelen met een koe? Dan ben je bij Koel ’n bekke in Geesteren aan het juiste adres!
Hier kun je een workshop koeknuffelen volgen. Super leuk om te doen met je gezin, vriendinnenclubje of als vrijgezellenfeest. En natuurlijk is het dan ook erg leuk om dit vast te leggen op de camera.

koelnbekke-koeknuffelen-3

Bij Koel’nbekke in Overijssel beleef je het echte boerenland! Op een educatieve wijze maken kinderen en volwassen kennis met de lieve knuffelkoeien van de familie Spalink. De knuffelkoeien van het ‘Fleckvieh’ ras hebben een goede aanleg voor vlees- en melkproductie maar hebben bovenal een zeer rustig karakter. Dit maakt de koeien erg knuffelbaar, wat je merkt tijdens één van de diverse boerderijtrainingen en workshops. Je komt geheel tot rust!

koelnbekke-koeknuffelen-3

Kalfjes aaien en melk geven

Volg een korte bedrijfspresentatie en trek vervolgens een echte boerenoverall en laarzen aan om een leuke groepsfoto te maken. Je loopt langs de kalfjes en de koeien en je leert veel over de boerderij en haar bewoners. Onderweg krijg je de mogelijkheid kalfjes melk te geven en te aaien in het stro. Je leert ‘koemuniceren’ in deze workshop: Hoe benader je een kalfje en een koe en welke communicatie gebruikt zij richting de mens? Welke koe past bij jou en mag je aaien, tegen aan liggen en knuffelen? Je komt geheel tot rust tegen het warme koeienlijf en als je een band hebt opgebouwd met het dier kiest de koe er soms voor om terug te knuffelen. Zij legt haar kop op jouw schoot… koeknuffelen in overijssel is een heel bijzonder moment.

koelnbekke-koeknuffelen-3

Nog veel meer informatie over Geesteren op Wikipedia.

Card image cap

Geesteren
Overijssel

Koeknuffelen Koel ‘nbekke

Naar de website