Hier bestel je mooie sfeerbeelden voor diverse doeleinden

Je hebt een mooi product, maar het is ook belangrijk dat je je mooie product goed presenteert! Ik kreeg steeds meer vragen van boeren of ik ze wilde helpen bij het maken van mooie foto’s voor hun social media, flyers, etc.

Natuurlijk wil ik dat, producten van de boer verdienen gewoon een mooie creatieve sfeerfoto! Vanuit deze vraag is ook de Zoekdeboer beeldbank ontstaan. Boeren kunnen hier mooie afbeeldingen vinden voor hun presentatie. Hier krijg je toch spontaan honger van?

De sfeerfoto’s zijn allemaal in eigen studio of op een locatie gemaakt en zijn beschikbaar in hoge resolutie zodat deze voor diverse doeleinden gebruikt kunnen worden. Heb je interesse in de foto’s? Laat even weten via onderstaande knop welke foto’s je graag wil hebben en je ontvangt de foto’s in hoge resolutie en lage resolutie per e-mail. De foto’s kosten 10 euro per stuk excl. btw* Er zijn ook Zoekdeboer pakketten waar de foto’s bij inbegrepen zitten.

Wil je gebruik maken van de foto’s én opvallen op Zoekdeboer? Bekijk dan via onderstaande button de mogelijkheden voor een vermelding. Vanaf de premium vermelding zijn de foto’s gratis te gebruiken (de gehele periode dat je aangesloten bent bij Zoekdeboer).

*de foto’s zijn voor eigen gebruik (de boerderij die de foto’s aanschaft) en mogen niet met derden gedeeld worden.
Bovenstaande foto´s beschikken allen over auteursrechten. Er zal automatisch een scan gemaakt worden waar de afbeeldingen gepubliceerd zijn. Het is dus niet toegestaan de beelden te gebruiken zonder licentie.

Heb je vragen over het gebruik van de beeldbank? Stel ze gerust via info@zoekdeboer.nl