Boerderijen in de categorie

Maisdoolhof

Bezoek een maisdoolhof bij de boer

Een dagje uit bij de boer is een fantastische ervaring voor het hele gezin. Er is van alles te doen, van het bezoeken van een maisdoolhof tot het aaien van koeien. Het maisdoolhof is echt een unieke belevenis. Lekker dwalen tussen de maïsstengels en hopen dat je de weg terug weet te vinden. Echt een aanrader voor een leuke dag buiten!

Maisdoolhof met speurtocht

Het ene maisdoolhof is het andere niet! Zo heb je bijvoorbeeld een maisdoolhof van 2 hectare maar ook een maisdoolhof van 8 hectare. Ook zijn er in sommige speurtochten verstopt. Kraak de code, of obstakelruns. Er zijn allerlei verschillende soorten. Bekijk hier welke maisdoolhof bij jou in de buurt zit.

Low budget uitje bij de boer 

Ben je op zoek naar een goedkoop dagje uit bij de boer? Breng dan eens een bezoek aan een maisdoolhof. De entree is vaak erg laag en je bent er toch al snel een hele middag zoet mee. Op sommige boerderijen is het mogelijk om in de doolhof wat lekkers te drinken en op andere boerderijen kun je zelfs na afloop nog een leuke rondleiding over de boerderij doen. Kortom, een ideaal uitje als je op zoek bent naar een goedkoop dagje weg voor het hele gezin.