Boerderijen in de categorie

Speelboerderij

Lekker spelen en uitleven op de speelboerderij!

Bij een speelboerderij kunnen de kids zich naar hartelust uitleven op de speeltoestellen, rondsjezen op de skelters en traptractors, zandtaartjes bakken in de zandbak en springen op de (air)trampolines. En, rekening houdend met Hollands weer, hebben veel boerderijen ook al binnen voor een speelgelegenheid gezorgd. Of mogen de kids heerlijk ravotten op de hooistapel… Een speelboerderij wordt vaak gecombineerd met een kinderboerderij en een boerderijterras. Wij hebben hier de leukste speelboerderijen voor je op een rijtje gezet:

Speelboerderij is altijd een feestje met kinderen

Een speelboerderij is een plek waar kinderen kunnen spelen en leren over boerderijdieren. Ze kunnen koeien aaien, kippen voeren, konijnen aaien en in het stro spelen. Op een speelboerderij kunnen kinderen ook vaak pony rijden, lekker buiten spelen en in een zandbak spelen. Het is een plek waar ze heel wat nieuwe dingen kunnen ontdekken. Andere leuke activiteiten op een speelboerderij zijn: midgetgolf spelen, boerengolf of gewoon lekker spelen in de speeltuin en trampoline springen. Er is voor ieder wat wils! Een dagje naar de speelboerderij is dan ook echt een aanrader wanneer je met kinderen bent. ze zullen zich hier vermaken en ondertussen ook nog iets leren. 

Goedkoop dagje uit met kinderen

Hoe leuk is het om een dagje uit te gaan naar een speelboerderij? Er zijn genoeg speelboerderijen in Nederland waar je een leuke dag kunt doorbrengen. Je kunt er spelen in de zandbak, klimmen in de speeltuin en luieren in het gras. En het beste van alles is dat je niet eens veel geld hoeft uit te geven voor een speelboerderijdag. Hoe fijn is het dat jij en je kinderen een leuke tijd kunnen beleven zonder dat je teveel geld hoeft uit te geven.