Boerderijen in de categorie

Pluktuin

Pluk je eigen bloemen, fruit en groenten

Heerlijk vers fruit plukken bij een fruitboerderij? Of ga jij bij de boer je eigen groenten oogsten? Maar ook voor een mooi veldbloemen boeket kun je natuurlijk bij de boer terecht! Wij hebben alle boerderijlocaties onder elkaar gezet waar jij terecht kunt om zelf te plukken:

Pluk de dag….en je eigen veldboeket!

Vind jij het ook zo heerlijk om een fleurig fris ruikend boeket bloemen in huis te hebben? En wat is er dan leuker, als je dat boeket ook nog eens zèlf mag plukken? Veel boerderijen hebben tegenwoordig een pluktuin. Struin lekker tussen al die vrolijk gekleurde bloemen door en stel je eigen veldboeket samen. Wij hebben hier de leukste pluktuinen voor je op een rijtje gezet:

Zelf fruit plukken of picknicken in de boomgaard bij een fruitboerderij

Superleuk is het om je eigen fruit te plukken bij een fruitboerderij. Naast genieten van het verse fruit, kun je er thuis bijvoorbeeld ook nog een taart, jam of een smoothie van maken. Meestal zit er ook een boerderijwinkel bij, waar je allerlei heerlijke sappen, jams, likeuren, dessertsausjes en andere streekproducten kunt kopen. Verder bieden veel fruitboerderijen de mogelijkheid om te picknicken in de boomgaard of hebben ze een gezellige theetuin. Wij hebben hier de leukste fruitboerderijen voor je op een rijtje gezet: