Boerderijen in de categorie

Vakantiehuis(je) & B&B

Genieten in een vakantiehuis(je) bij de boer

Overnachten bij de boer in een knus vakantiehuisje of in een mooie grote vakantiewoning waar je met je hele gezin kunt verblijven. Of zoek je liever een B&B bij de boer? Bekijk dan deze pagina waar wij alle vakantiehuisje voor jou onder elkaar hebben staan.

Overnachten in een luxe vakantiehuis bij de boer

Op deze pagina staat het aanbod van boerderijen waar je terecht kunt voor een heerlijke vakantie in een vakantiehuis(je) op het platteland. Je kunt hier genieten van de rust en de rustgevende omgeving. In een vakantiehuis(je) vind je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele vakantie. Er is vaak een keuken met allerlei voorzieningen, een woonkamer met tv en WiFi, en er zijn twee slaapkamers. Ook zijn er veel vakantiewoningen met een terras, waar je heerlijk kunt relaxen in de zon. Heerlijk toch?

Vakantiehuis met wellness

Wanneer je een luxe vakantiehuis met wellness huurt, kun je verwachten dat je in luxe zult worden ondergedompeld. Er zijn boerderijen waar je een vakantiehuis kunt huren met een eigen jacuzzi of hottub, een heerlijke sauna- perfect om te ontspannen na een lange dag sightseeing of winkelen. In sommige gevallen kan het zijn dat je extra moet betalen voor deze luxe voorzieningen, maar het is de moeite waard om te investeren in je comfort tijdens je vakantie. 

Fietsen en wandelen in de omgeving

Overnachten bij de boer in een luxe vakantiehuis waar ook nog leuke fiets en wandelroutes zijn? Vaak liggen boerderijen op een prachtige locatie waar allerlei fietsroutes langs lopen. Heerlijk even een dagje weg en dan bij terugkomst in het vakantiehuis heerlijk ontspannen in de tuin of op het terras.

Logeren bij de boer in een B&B

Als je op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen, dan is een vakantie bij de boer misschien wel iets voor jou. Je kunt er genieten van frisse lucht en rustige ochtenden, en je hebt altijd iets te doen met alle dieren om je heen. Lekker wakker worden in een b&b ontbijten met een heerlijk boeren ontbijtje met allerlei streekproducten. Er is niks mooier dan wakker worden met de koeien die naar je staan te kijken. Dus als je op zoek bent naar een unieke ervaring, denk dan eens aan een vakantie bij de boer in een B&B.