Boerderij de Drieshoeve

  • , Hoek 39 2460 Kasterlee België

Boerderij de Drieshoeve

  • , Hoek 39 2460 Kasterlee België

Vakantieboerderij met uitzicht op de koeien en kalfjes vanuit je slaapkamer.

Bij vakantieboerderij de Drieshoeve geniet je vanuit je slaapkamer van het zicht op de koeien en kalfjes en verblijf je in een luxe appartement met sauna en jacuzzi.

drieshoeve-logeren-bij-de-boer-belgie

Genieten van het échte boerenleven

Wil je eens komen proeven van het boerenleven, of wil je tot rust komen tussen de dieren en de uitgestrekte akkers? Paul, Katleen, Jana en Seppe heten je van harte welkom op de vakantieboerderij Drieshoeve in België. De Drieshoeve is een volledig gemoderniseerd en actief melkveebedrijf met meer dan 100 melkkoeien en ongeveer evenveel kleinvee. Het is gelegen in het landelijke Tielen, een deelgemeente van het toeristische Kasterlee, in het hart van de Antwerpse Kempen! Het is hier ideaal voor prachtige wandelingen, mooie fietsroutes, ook kinderen zullen zich hier niet vervelen.

De Drieshoeve is een vakantieboerderij met één luxe appartement
voor max. 8 personen met een sauna en jacuzzi in eigen tuin.

drieshoeve-knuffelen-met-hond-kindervakantie

Meehelpen op de boerderij

Lekker tot jezelf komen in de infrarood sauna en daarna lekker bubbelen in de ruime jacuzzi in eigen tuin. Geen probleem! Dat kan bij deze mooie vakantieboerderij De Drieshoeve in België. Ook de kinderen zullen zich geen moment vervelen want op de boerderij zijn allerlei dagelijkse klusjes waarbij meegeholpen mag worden. Er is genoeg te doen, steek de handen maar uit de mouwen want alle hulp is welkom.

drieshoeve-kalfjes-eten-geven-boerderijvakantie

Nog veel meer informatie over Hoek 39 2460 Kasterlee België op Wikipedia.

Sfeerimpressie

Andere boerderijen in de provincie Antwerpen