Boerderijen in de categorie

Feesten bij de boer

Ook de boer weet hoe hij een feestje moet bouwen!

Wie denkt, dat een boer geen feestje kan bouwen, heeft het goed mis! Feesten bij de boer wordt steeds populairder, dus de mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. Van een vrijgezellenfeest tot een personeelsfeest, van een kinderfeestje tot een familiefeest, en van een babyshower tot zelfs je bruiloft. Wil jij ook een feestje vieren tussen de koeien?

Vrijgezellen….trek je overall maar uit de kast!

Voor een uniek en origineel vrijgezellenfeest ga je natuurlijk naar de boer! Trek je overall maar uit de kast, haal je klompen uit de schuur, en dames….laat de naaldhakken maar thuis….want schoon zul je het zéker niet houden. Overval de vrijgezel met een boerenfeest, dat hij niet snel zal vergeten! Leuke boerenactiviteiten- en spelletjes, zoals zaklopen, een kruiwagenrace, koemelken, skippyballen door het weiland, en een ritje op de tractor zullen zorgen voor een super gezellige dag. Uiteraard mag de vrijgezel óók even een paar stallen uitmesten….

Teambuilding en feesten met je collega’s

Moet jij dit jaar het personeelsuitje regelen en wil je goed voor de dag komen? Neem je collega’s dan mee voor een feestje bij de boer! Een leuke boerenactiviteit, zoals boerengolf, klootschieten of poldersport, is goed voor de teambuilding binnen het bedrijf of jouw afdeling. Aansluitend kunnen de boer en boerin zorgen voor een heerlijke maaltijd, een boerenbuffet of een barbecue….om vervolgens de dag te eindigen met een spetterend feest in de boerenschuur! Dit wordt een personeelsuitje, waar nog lang over nagepraat zal worden bij de koffieautomaat….

Familiefeest tussen de boerderijdieren

Bij een familiefeest moet je rekening houden met allerlei verschillende leeftijden, van baby tot bejaard. Waar beter kun je dan je feest vieren dan op de boerderij? Hier zijn vele leuke activiteiten voor jong en oud, zoals bijvoorbeeld oud-Hollandse spellen, een familie-skeltertocht, een boerenpicknick of boerenbingo. Verder kunnen de kinderen zich natuurlijk heerlijk vermaken op de aanwezige speeltoestellen, met de skelters en tractortjes,  en met het aaien, knuffelen en voeren van de vele lieve diertjes. Je bent tenslotte op een boerderij….

Kinderfeestje bij de boer

Zéker voor kinderen is er niets leukers dan een feestje op de boerderij! Gelukkig zijn er dus al heel veel boeren en boerinnen, die graag een kinderfeestje voor jullie organiseren. Een rondleiding over de boerderij, de diertjes voeren en knuffelen, een ritje op de tractor, de ranja-koe melken, klimmen en klauteren op de hooiberg….de kinderen zullen het na afloop jammer vinden, dat het al voorbij is. Op veel boerderijen krijgen ze ook een heus boerendiploma! Vaak is het mogelijk om alle boerderij-activiteiten uit te breiden met iets creatiefs, zoals je eigen cakeje versieren (èn opeten natuurlijk!) of een klomp schilderen. Na afloop blijven de kids natuurlijk óók nog lekker frietjes eten op de boerderij. Of pannenkoeken. En laten we vooral een lekker boerenijsje niet vergeten! Ja, een kinderfeestje op de boerderij is ècht een feest!

Trouwen tussen de koeien….

….of de geiten, de schapen, of de paarden? Ja, dat kan, want óók trouwen doe je op de boerderij! Bij de ene boer kun je alleen je feest vieren, andere boerderijen kunnen jouw dag van begin tot eind voor je regelen. Sommige boerderijen zijn zelfs een officiële trouwlocatie. Uniek is natuurlijk een fotoshoot tussen de koeien (of andere dieren). En wat dacht je van bruidstaart met champagne op het boerenerf? Een diner middenin het weiland of, bij minder mooi weer, een boerenbuffet in de stal? Feesten doe je natuurlijk in de boerenschuur en zelfs overnachten bij de boer is vaak al mogelijk, soms zelf in héle bijzondere accommodaties. Dan hoef je dus hélemaal nergens meer het erf voor af. Niet trouwen, wel kinderen? Ook je babyshower of gender reveal party vier je natuurlijk op de boerderij! Je ziet het: ieder feest wordt gewoon één groot feest bij de boer!