Boerderijen in de categorie

Met een groep

Een weekendje weg met de hele familie of vriendenclub? Met een overnachting bij de boer doe je iedereen een plezier!

Heb je een grote familie en wil je graag een keer met zijn allen op vakantie? Omdat jullie iets te vieren hebben, of gewoon omdat jullie het leuk vinden? Of wil je samen met de hele vriendenclub erop uit? Al dan niet met kinderen? Denk dan vooral eens aan een overnachting bij de boer! Bij BoerenBed kun je bijvoorbeeld meerdere tenten naast elkaar reserveren. Meer informatie over Boerenbed met een groep.

 

Met de hele club onder één dak

Als je voor de hele familie of vriendenclub op zoek gaat naar een accommodatie op een vakantiepark, is de kans groot, dat jullie verspreid over verschillende huisjes komen te zitten. Zoek je echter een huis, waar je met de hele club gezellig onder één dak kunt verblijven? Ga dan overnachten op de boerderij! Want dat is ook nog eens superleuk èn leerzaam!

Op de boerderij hoef je je geen moment te vervelen

Zijn er kinderen mee, dan zullen zij zich zeker niet vervelen op de boerderij! Vaak mogen ze de boer met van alles en nog wat helpen: de dieren voeren, kalfjes een flesje melk geven, koeien melken, en misschien mogen ze zelfs wel een rondje mee op de tractor. Vaak zijn er ook nog wat speeltoestellen en een trampoline aanwezig. En in deze grote groepsaccommodaties is meestal ook een speelkamer bínnen, met spelletjes, puzzels en boeken, en soms ook tafelvoetbal of een tafeltennistafel. En er zijn zelfs boerderijen met groepsaccommodaties, die over een zwembad beschikken (binnen of buiten). Maar niet alleen voor kinderen….ook voor volwassenen is een verblijf bij de boer heel erg leuk en interessant. De boer laat jullie graag kennismaken met het boerenleven en geeft dus met liefde een rondleiding over zijn boerderij. En niet alleen de kinderen vinden het leuk om een rondje mee te rijden op de tractor. Ook stoere papa’s en mama’s doen dit maar al te graag! Sommige boerderijen bieden ook nog eens leuke extra activiteiten aan om met je hele gezelschap te doen. Speel bijvoorbeeld een partijtje boerengolf, stap in voor een tochtje met de huifkar of ga klootschieten.

De natuur in

Aangezien de meeste boerderijen landelijk gelegen zijn, kun je er ook nog eens lekker op uit trekken in de natuur. Maak een heerlijke wandeling door de bossen of een natuurgebied. Perfect voor jong en oud. Misschien zien jullie zelfs wel loslopend wild? Ook vind je er vaak mooie fietsroutes, dus neem vooral de fietsen mee of huur ze ter plaatse.

Op cursus met een groep collega’s?

Ga je samen met je collega’s een paar dagen vergaderen, brainstormen, een workshop of heisessie doen of op cursus? Dan is het natuurlijk ook veel leuker om met zijn allen op de boerderij te verblijven in plaats van in een saai, zakelijk hotel. Veel boerderijen bieden zelfs een totaalpakket aan: alles onder één dak! Meer hierover lees je op onze pagina Vergaderen bij de boer.