Boerderijen in de categorie

Logeren bij de boer

Een weekendje weg of op vakantie in de natuur en tussen de dieren? Ga dan overnachten bij de boer!

Een bezoekje aan de boerderij is natuurlijk altijd leuk! Of je nu lekkere streekproducten gaat kopen in een mooie boerderijwinkel, met de kids diertjes gaat voeren en knuffelen, zelf fruit gaat plukken bij een fruitboerderij of heerlijk neerstrijkt op een boerderijterras voor een lekker boerenijsje. Vind je één dagje niet genoeg en wil je graag langer van het boerenleven genieten? Ga dan overnachten bij de boer! Heel veel boerderijen bieden hier al leuke mogelijkheden voor. Wij hebben de mooiste, leukste, meest unieke overnachtingsboerderijen voor je verzameld.

Van kamperen bij de boer op een gezellige boerderijcamping met je eigen kampeermiddel, tot luxe glamperen, oftewel glamping bij de boer, in een kant-en-klare glampingtent. Ook zijn er boerderijen, die vaste accommodaties verhuren, zoals een chalet, stacaravan, trekkershut of mooie vakantiewoningen.

Een vakantie bij de boer met kinderen? Je kunt je kinderen hoogstwaarschijnlijk geen groter plezier doen dan met een vakantie op de boerderij. Met alle dieren als animatieteam, een hooistapel als speeltuin en een modderpoel als zwembad is een vakantiepark overbodig!

Zoek je een plekje voor een romantisch verblijf met zijn twee? Ook dát kan op de boerderij! Steek de kaarsen aan, schenk een wijntje in en warm de hot tub maar op bij jouw eigen hooiberg, wijnvat, pipowagen of boomhut.

Ga je met een hele groep? Een gezellig familieweekend, vrienden onder elkaar, of een meerdaagse workshop met collega’s? Ook daar zijn hele geschikte boerderijlocaties voor. Er zijn grote groepsaccomodaties maar ook vakantiewoningen waar je met een hele familie kunt overnachten.

Glamping bij boer. De tenten van FarmCamps zijn van alle luxe voorzien, zodat jij kan genieten van luxe kamperen bij de boer.

Liever nostalgisch kamperen bij de boer? Dan moet je echt bij BoerenBed kijken, wat voor leuke locaties ze hebben!

Goedkoop overnachten bij de boer met je eigen kampeermiddel? Kijk dan eens bij het aanbod van SVR campings of Vekabo.