Boerderijen in de categorie

Logeren bij de boer

Logeren bij de boer, lekker in de natuur en tussen de dieren? Een weekendje weg... of je hele vakantie. 

Vind je één dagje uit bij de boer niet genoeg en wil je graag langer van het boerenleven genieten? Ga dan logeren bij de boer! Van basic kamperen bij de boer tot aan slapen in een luxe boerderijwoning. Lekker meehelpen met de boer, dieren knuffelen, romantisch genieten van het prachtige uitzicht. Bij de boer is altijd wat te beleven en is super kindvriendelijk. Voor ieder wat wils. Bekijk hieronder de locaties waar jij kunt blijven logeren bij de boer.

Van kamperen bij de boer op een gezellige boerderijcamping met je eigen kampeermiddel, tot luxe glamperen, oftewel glamping bij de boer, slapen in een kant-en-klare glampingtent. Ook zijn er boerderijen, die vaste accommodaties verhuren, zoals een chalet, stacaravan, trekkershut of mooie vakantiewoningen waar jij kunt blijven slapen bij de boer.

Een vakantie bij de boer met kinderen? Je kunt je kinderen hoogstwaarschijnlijk geen groter plezier doen dan met een vakantie op de boerderij waar je kunt blijven slapen. Met alle dieren als animatieteam, een hooistapel als speeltuin en een modderpoel als zwembad is een vakantiepark overbodig! Super kindvriendelijk dus! Zoek je een plekje voor een romantisch verblijf met zijn twee? Ook dát kan op de boerderij! Steek de kaarsen aan, schenk een wijntje in en warm de hot tub maar op bij jouw eigen hooiberg, wijnvat, pipowagen of boomhut. Ga je met een hele groep? Een gezellig familieweekend, vrienden onder elkaar, of een meerdaagse workshop met collega’s? Ook daar zijn hele geschikte boerderijlocaties voor. Er zijn grote groepsaccomodaties maar ook vakantiewoningen waar je met een hele familie kunt overnachten. Glamping bij boer. De tenten van FarmCamps zijn van alle luxe voorzien, zodat jij kan genieten van luxe kamperen bij de boer. Liever nostalgisch kamperen bij de boer? Dan moet je echt bij BoerenBed kijken, wat voor leuke locaties ze hebben! Wil jij logeren bij de boer met je eigen paard? Ook dat kan, er zijn verschillende locaties waar jouw paard ook écht vakantie heeft en waar vele mooie uitrijmogelijkheden zijn. Goedkoop overnachten bij de boer met je eigen kampeermiddel? Kijk dan eens bij het aanbod van SVR campings of In het Groen (voorheen Vekabo).  

Genieten van een boerderijvakantie

Een boerderijvakantie is een geweldige manier om te genieten van de natuur. Je kunt de koeien melken, je eigen groenten en fruit plukken en in de ochtend vroeg opstaan om het boerenleven te ervaren. boerderijvakantie is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en te leren over hun cultuur. boerderijvakantie is een unieke ervaring die je niet snel zult vergeten, want slapen bij de boer is gewoon super leuk!

Logeren bij de boer aan zee of op het platteland

Genieten van het weidse uitzicht? Dat kan natuurlijk bij de boer. Het kan erg aantrekkelijk zijn om bij de boer te logeren, zeker als je op zoek bent naar een rustige en ontspannen vakantie. Je kunt genieten van de rust van het platteland maar er zijn ook veel boerencampings dichtbij de zee. Er is veel te doen op de boerderij, dus je zult je nooit vervelen. Je kunt bijvoorbeeld wandelen, fietsen of paardrijden door de mooie natuur. Ook kun je op de boerderij helpen met het werk, wat een leuke ervaring kan zijn. Als je bij de boer logeert, kun je ook genieten van heerlijk vers eten en drinken. Dit is een perfecte manier om even weg te zijn van alle drukte van het dagelijkse leven en even tot rust te komen. Kortom, lekker genieten van je boerderijvakantie