FarmCamps Hoeve Luyterheyde

Card image cap

Neerkant
Noord-Brabant

FarmCamps Hoeve Luyterheyde

Prijzen en boeken

Luxe overnachten in Brabant

In het dorpje Neerkant in de Brabantse Peel ligt de boerderij van Frank en Eva genaamd FarmCamps Hoeve Luyterheyde. Een prachtige plek waar je in een luxe glamping tent geniet van het boerenleven én waar ze een buiten zwembad hebben!

Bij FarmCamps Hoeve Luyterheyde hebben ze twee verschillende velden met drie verschillende type tenten. Zo hebben ze drie Ranchtenten met unieke Hooi Hooi Badtrailer naast je tent. Hoe leuk is dat? Douchen in een paardentrailer. Kies je liever voor wat meer luxe? Dan is de Farmtent met badkamer met douche in de tent een goede optie. Of…. ga voor de luxe Barntenten met eigen badkamer met ligbad, een grote luxe keuken met vaatwasmachine en de Hooi Hooi Slaapzolder. Dan slapen de kinderen in een wel heel bijzonder bed! Alle tenten staan zo op het veld dat je zicht hebt over de speelvoorzieningen. Wel zo fijn met kleine kinderen!

Boerderij met zwembad en speelschuur

Het is niet gek dat de kinderen meteen na aankomst de knuffel- en speelschuur inlopen want dit is gewoon een feestje! Een warme dag? Ook daar hebben Frank en Eva iets op bedacht! Ze hebben een zwembad achter de tentenveldjes staan. Kortom, de perfecte plek voor als het warm is maar ook op een regenachtige dag.

Nog veel meer informatie over Neerkant op Wikipedia.

Card image cap

Neerkant
Noord-Brabant

FarmCamps Hoeve Luyterheyde

Prijzen en boeken