Boerderijen in de categorie

Romantisch overnachten

Iets speciaals te vieren? Je partner verrassen? Of gewoon wat quality time met zijn twee? Ga dan overnachten bij de boer!

Overnachten bij de boer is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een romantisch onderonsje. Maar je zult versteld staan wat een unieke, knusse en romantische accommodaties er te vinden zijn op de boerderij. Dus heb je iets speciaals te vieren? Wil je je partner misschien verrassen met een huwelijksaanzoek? Of zijn jullie gewoon toe aan wat quality time met zijn twee? Ga dan romantisch overnachten bij de boer!  

Slapen in een hooiberg, een wijnvat of in de stal?

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Wat dacht je van samen naar de sterren kijken vanuit je eigen Finse kota, iglo of sterrenkubus? Of lekker knus samen in een tipi, een yurt of een pipowagen? Slapen in een hooiberg of zelfs in een echte stal, tussen de dieren? Of overnachten in een wijnvat zonder dronken te worden….of misschien toch wèl?! Stuk voor stuk bijzondere accommodaties, met vaak ook nog eens vele romantische extra’s, zoals een open haard, een sauna, een houtgestookte hut tub of een champagne-ontbijt. Ook zijn er boerderijen, die je graag helpen met het plannen van je huwelijksaanzoek….en waar je vervolgens óók nog eens terug kunt keren voor het vieren van jullie grote dag! Mits je partner ‘ja’ zegt natuurlijk….

Ook op de romantische tour?

Wil jij je geliefde dus ook verrassen met een romantische nachtje weg? Ga dan overnachten bij de boer? Kijk hier dan stiekem verder voor de meest unieke boerderijlocaties. Wij zullen niets verklappen….