Boerderijen in de categorie

Boerderijautomaat

Streekproducten uit de boerderijautomaat

Steeds meer boeren en tuinders hebben een boerderijautomaat aan de weg. Erg handig, want dan hoef je geen rekening te houden met de openingstijden van de boerderijwinkels. Je hebt verschillende boerderijautomaten. Een aardbeienautomaat, kaasautomaat, eierautomaat, aardappelautomaat, groenteautomaat maar zelfs ook automaten met allerlei streekproducten. Zoekdeboer heeft voor jou een overzicht gemaakt van de boerderijautomaten bij jou in de buurt.

Eierautomaat, kaasautomaat, fruitautomaat en vleesautomaten

Boerderijautomaten zijn tegenwoordig helemaal hip! Je ziet ze tegenwoordig in ieder dorp of stad wel staan. Het voordeel van een boerderijautomaat is dat je geen rekening hoeft te houden met de openingstijden van een boerderijwinkel. Dus gewoon wanneer je er toevallig langs komt, haal je je verse producten van de boer uit het automaat. Denk aan lekkere verse aardbeien, eieren, boerenkaas, buffelmozzarrela, hamburgers, groente en fruit. Er zijn zelfs winkels helemaal gevuld met boerderijautomaten, zodat je hier je wekelijkse boodschappen kunt doen.

Boerderijautomaat met aardbeien

Eén van de favoriete manieren om verse aardbeien te eten is door ze uit de automaat op de boerderij te halen. Verse aardbeien zijn er altijd beschikbaar en je hoeft niet naar de boerderijwinkel te gaan. Even snel stoppen voor de automaat is ook wel eens praktisch.

Eieren uit de boerderijautomaat

Eieren van de boer zo uit de automaat! Voor verse eieren stop je gewoon even bij de boer die een eierautomaat heeft. Kies je doosje, betaal de eieren (contact of met een pinpas) en je trekt zo de verse eieren uit de “muur”. Hoe vers wil je het hebben? 

Eierenautomaten voortaan ook met pinpas 

Wie denkt dat er alleen maar boerderijautomaten bestaan waar je met contact geld moet betalen. Goed nieuws, want er zijn ook steeds meer boerderijautomaten die de pinpas accepteren. Steeds vaker zie je dat op een boerderij niet alleen een boerderijautomaat aanwezig is maar ook een melktap voor heerlijke verse melk.

Tip: combineer je wandel- of fietstocht met het kopen van lekkere verse producten bij de boer!