Boerderijen in de categorie

Aardbeien

Verse aardbeien koop je bij de boer in de buurt

Echte lekkere verse aardbeien koop je natuurlijk bij de boer bij jou in de buurt! Veel boerderijen waar aardbeien worden geteeld hebben een seizoenswinkel. Zo kun je in het aardbeienseizoen de boerderijwinkel bezoeken met allerlei producten rondom de zomerkoninkjes! Maar natuurlijk moeten we de aardbeienautomaat ook zeker niet vergeten. Lekker makkelijk om er snel even langs te rijden.

Aardbeienautomaat

Makkelijk en snel koop je verse aardbeien bij de boer via een aardbeienautomaat. Er zijn veel verschillende apparaten, daar waar je betaald met contactgeld maar ook steeds vaker zie je aardbeienautomaten waar je ook kunt pinnen.

Aardbeienkwekerij met verse aardbeien

Op de aardbeienkwekerij van de boer zijn aardbeien altijd vers. De aardbeien worden met de hand geplukt, dus je weet zeker dat ze rijp zijn. En omdat ze rijp zijn, smaken ze ook heerlijk sappig. aardbeienkwekerij is niet alleen een aardbeienboerderij, maar ook een aardbeientuin. Je kunt er rondlopen en aardbeien plukken. aardbeienkwekerij is echt een aanrader als je van aardbeien houdt!

Aardbeien zijn lekker!

Aardbeien zijn een van de lekkerste fruitsoorten. Helaas kunnen aardbeien soms heel duur zijn, vooral als je ze in de winter wilt eten. Gelukkig zijn aardbeien ook vol vitamine C, dus je kunt ze gewoon eten om je immune systeem te versterken! aardbeien van de boer zijn ook een goede optie, aangezien ze normaal gesproken minder duur zijn dan aardbeien uit de supermarkt. over het algemeen bevatten aardbeien ook weinig vet en calorieën, wat betekent dat je er niet bang voor hoeft te zijn dat je aankomt door ze te eten. Dus geniet van verse aardbeien vol vitamine C!

Boerderijwinkel met aardbeien

Je kent ze vast wel de knusse seizoenswinkeltjes met natuurlijk in de hoofdrol de verse aardbeien maar waar je ook terecht kunt voor allerlei producten in het teken van aardbeien. Zoals een gezellig aarbeienservies, maar ook producten die goed te combineren zijn met aardbeien. Denk aan aardbeienijs, slagroom of verse asperges waarmee je een lekker gerecht op tafel kunt zetten. Eén ding weet ik zeker, hier ga je weg met een goed gevoel, want van aardbeien kun je blijven snoepen zonder schuldgevoel.

Biologische aardbeien

Naast reguliere aardbeien zijn er ook boerderijwinkels die biologische aardbeien verkopen. Koop rechtstreeks biologische aardbeien bij de boer of via een biologische boerderijwinkel.  Meer biologische streekproducten? Hier staat in één overzicht waar je terecht kunt voor biologische producten.