Boerderijen in de categorie

Boerencamping

Ga kamperen bij de boer !

Kamperen bij de boer is een unieke ervaring. Je kampeert namelijk met je eigen tent/caravan of camper op het erf van de boer. Of je huurt een accomodatie. Kamperen bij de boer is een goede manier om de boerderij beter te leren kennen. Je komt namelijk in contact met de dieren en kunt helpen met het werk op de boerderij.

Kamperen bij de boer is daarnaast ook een mooie manier om even helemaal tot rust te komen. Je bent immers even weg van alle dagelijkse drukte. Kamperen bij de boer is dus een unieke ervaring waar je niet snel vergeten zult! Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van allerlei leuke boerencampings waar jij kunt blijven logeren 

Kamperen met je eigen tent of caravan

Heerlijk kamperen bij de boer met je eigen tent of caravan? Kies dan voor een boerencamping. Op een boerencampings heb je vaak heerlijk de ruimte om je heen. Er zijn boerencampings die zelfs kampeerplaatsen met privé sanitair aanbieden. Je hebt allerlei verschillende boerencampings. Zoals kleinschalige minicampings bij de boer. Of grotere campings waar je kunt blijven slapen in een luxe glamping tenten. Waar ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd worden. Zoals de boer meehelpen met de dieren eten geven. Een rondleiding over de boerderij. Meehelpen met oogsten. Knutselactiviteiten. Er is eigenlijk altijd wel iets te doen bij de boer.

Goedkoop kamperen bij de boer

Vaak zijn de kampeerplaatsen bij de boer voordeliger. Zeker als je met je eigen tent of caravan bij de boer blijft slapen.  Boeren die aangesloten zijn bij SVR-campings of In het groen  hanteren ook maximale vergoedingen per nacht. Zo betaalt een kamperend echtpaar dat lid is van SVR maximaal € 20,- voor een overnachting*. Bij de boer is het leuk én het is ook nog mogelijk om goedkoop te kamperen. Er is vastgesteld dat de prijzen voor een overnachting op een aangesloten camping moet liggen tussen de € 2,5 en de € 30,00 per nacht per plaats. Daarnaast is bepaald dat een aangesloten camping minimaal 5 plaatsen moet hebben en maximaal 60 plaatsen mag hebben. Een kleinschalige camping, waar de gastheer of gastvrouw echt tijd heeft om het de gasten naar hun zin te maken. *De tarieven kunnen afwijken, dus vraag vooraf altijd even de tarieven van jouw favoriete SVR-camping of In het Groen camping (voorheen Vekabo).        

Glampingtent, stacaravan of lodge

Liever wat meer luxe? Er zijn allerlei boerencampings waar je ook in  een accommodatie kunt overnachten. Van een glampingtent, stacaravan tot aan een leuke dome of lodge. Er zit altijd wel iets voor je tussen! Laat je inspireren.

Glamping bij de boer

Glamping is een leuke en unieke vakantie met kinderen. Je kunt glamping boeken bij de boer, zodat je op een heerlijk rustig plekje verblijft met je familie. Glamping is een ideale manier om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en kinderen kunnen genieten van het buitenleven. Glampingtenten zijn volledig ingericht met alles wat je nodig hebt, dus je hoeft niets mee te nemen behalve je koffers en eten. Heerlijk toch?