Boerderijen in de categorie

Lammetjes knuffelen

Lammetjes knuffelen dat hoort gewoon bij het voorjaarsgevoel!

Het voorjaar staat in het teken van lammetjes. Iedere lente worden er weer velen geboren. Op de Waddeneilanden zijn er dan zelfs meer schapen en lammetjes dan inwoners! Bij veel boerderijen ben je dan van harte welkom om hun lammetjes te komen bewonderen en knuffelen. Vaak worden er ook speciale Lammetjesdagen georganiseerd, vooral rond Pasen. En sommige lammetjes hebben zelfs nog een flesje melk nodig…. Wij hebben hier de leukste boerderijen, waar je met lammetjes kunt knuffelen onder elkaar gezet. Er zijn schapenboerderijen waar je terecht kunt voor een dagje uit en waar je kunt genieten van de lammetjes tijdens je vakantie. Hier staan ze allemaal op een rij.

Knuffeltijd!

De lente is het seizoen van lammetjes knuffelen! Met de warme zon en bloeiende bloemen is het de perfecte tijd om naar buiten te gaan en te genieten van wat quality time met deze schattige boerderijdieren. Of je nu een boer bent of gewoon iemand die op zoek is naar wat extra schattigheid in zijn leven, lammetjes knuffelen is een activiteit die zeker een glimlach op je gezicht tovert. Dus pak je jas en ga naar de boerderij - het is tijd om deze wollige wonderen van dichtbij te bekijken!

Schattige lammetjes om te knuffelen

Wie houdt er niet van lammetjes knuffelen? Het is een van de meest schattige en therapeutische activiteiten die er zijn. Maar wist je dat je ze ook een flesje melk kunt geven. Bij enkele schapenboerderij mag je als bezoeker de lammetjes ook zelf een flesje melk geven.

Het hele jaar door lammetjes knuffelen

Niet alleen rondom Pasen worden er lammetjes geboren. Ook later in het jaar worden bij sommige boerderijen lammetjes geboren. Zo kun je het hele jaar rond lammetjes knuffelen bij de boer. Zodra de lammetjesdagen voorbij zijn, worden er op schapenboerderijen ook andere activiteiten georganiseerd.  Zo kun je een demonstratie schapendrijven bijwonen of kijken hoe de boer zijn schapen scheert. Ook op de schapenboerderij is genoeg te doen!

Logeren op een schapenboerderij

Heb je ooit de vreugde willen ervaren van de geboorte van lammetjes? Dan is een verblijf op de schapenboerderij precies wat je nodig hebt. Op de schapenboerderij kun je met eigen ogen zien hoe wonderbaarlijk het nieuwe leven wordt wanneer lammetjes worden geboren. Van kijken hoe ooien voor hun pasgeborenen zorgen tot zien hoe boeren voor hun kuddes zorgen, er is voor elk wat wils. Dus als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring, ga dan naar de schapenboerderij en kijk hoe lammetjes worden geboren tijdens je vakantie.