Echte lekkere verse melk koop je bij de boer!

Steeds meer boeren bieden middels een melktap hun verse melk aan. Een lekker glaasje rauwe melk daar kan de melk van de supermarkt niet tegenop. Gelukkig tap je heel makkelijk een fles rauwe melk middels een melktap bij de boer! Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van de melktaps bij jouw in de buurt.

Duid Filters aan

Filter op type:

Resultaten worden geladen...

    Wist je dat melktappen ook een erg leuk uitje is voor kinderen? Een rondje over de boerderij. Wat eet een koe, wat drinkt een koe? Hoeveel liter melk geeft een koe gemiddeld? Erg Leerzaam. Ik weet zeker dat de melk uit de melktap daarna veel lekkerder zal smaken! Probeer het zelf maar eens. Meer leuke uitjes bij de boer?

    Rauwe melk kan - vers van de koe - nog drie volle dagen worden bewaard. De verkoper is verplicht de uiterste houdbaarheidsdatum te kunnen vermelden. Men kan op veel plekken een goed gereinigde fles - probleemloos en gerust - voor weinig geld laten vullen.

    Wat is nu rauwe melk en wat zit erin? Melk bevat van nature eiwitten, gezonde vetten en vele goede vitaminen (A, B1, B2, B6, B12, D, K2 en foliumzuur) en mineralen (calcium, fosfor, magnesium en zink).