Boerderijen in de categorie

Met je eigen tent/caravan of camper

Kamperen bij de boer met je eigen tent, caravan of camper !

Kamperen bij de boer met je eigen kampeermiddel is erg in trek. Logisch want het is natuurlijk ook hartstikke leuk om op een gezellige boerencamping te staan met je eigen tent, caravan of camper. Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van allerlei leuke boerencampings waar jij kunt blijven kamperen met je eigen tent, caravan of camper.

Kamperen bij de boer een unieke ervaring!

Kamperen bij de boer is een unieke ervaring. Je kampeert namelijk met je eigen tent op het erf van de boer. Dit betekent dat je in alle rust kunt genieten van de natuur. Kamperen bij de boer is ook een goede manier om de boerderij beter te leren kennen. Je komt namelijk in contact met de dieren en kunt helpen met het werk op de boerderij. Kamperen bij de boer is daarnaast ook een mooie manier om even helemaal tot rust te komen. Je bent immers even weg van alle dagelijkse drukte. Kamperen bij de boer is dus een unieke ervaring die je niet snel vergeten zult! Er zijn ontzettend veel boerencampings waar je kunt blijven overnachten met je eigen tent of caravan. Maar ook campings waar je met je camper kunt blijven staan.

Kamperen met privé sanitair

Van kleinschalige minicamping tot een grote camping met allerlei activiteiten voor kinderen. Ook zijn er steeds meer campings waar je extra privé sanitair bij kunt boeken. Zo geniet je toch van het kampeersfeertje maar heb je toch de luxe van een huisje.

Boerencampings met animatieteam

Kinderen vermaken zich uitstekend op de boerderij! Wie zoekt naar een camping met animatieteam zit bij de boer goed. Als je gaat kamperen bij de boer worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Niet door een animatieteam maar door de boer en boerin zelf. Denk aan pony rijden, koekjes bakken, de boer meehelpen, dieren eten geven, koeien melken etc. Maar ook vrij spelen op het erf hoort erbij. Zoals rond crossen over het erf met een skelter of fietsjes. Spelen in de zandbak. Lekker moddertaartjes maken. Vies worden mag! Laat je inspireren op de website met de leukste boerencampings voor jouw vakantie!

Kamperen in de winter bij de boer

Kamperen in de winter bij de boer biedt een unieke en avontuurlijke ervaring voor natuurliefhebbers. Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en geniet van de rust en stilte van het winterlandschap.

Met knusse kampvuren en prachtige winterse landschappen is kamperen in de winter bij de boer een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Verken het prachtige winterse landschap, maak mooie wandelingen en geniet 's avonds van een welverdiende warme chocolademelk bij het knisperende vuur. Kamperen in de winter bij de boer is dé manier om even helemaal tot rust te komen en te onthaasten in een sfeervolle omgeving. In de winter overnacht je bij de boer in een luxe glampingtent met kachel of als je met je eigen camper komt op een camperplaats want die die zijn er ook genoeg bij de boer!

Kamperen op een In het Groen (voorheen Vekabo) of SVR-camping

Kamperen bij een In het groen (voorheen Vekabo) of SVR-camping is een leuke ervaring. Je bent dichtbij de natuur en je kunt genieten van het buitenleven. Kamperen bij de boer is ook een fijne ervaring. Kamperen bij een In het groen (voorheen Vekabo) of SVR-camping is echt een aanrader!