Boerderijen in de categorie

Aardappelen

Aardappelen kopen bij de boer

De aardappel is een van de meest populaire groenten ter wereld. Het is van Nederlandse oorsprong en wordt al sinds de 17e eeuw geteeld. De aardappel is een zeer veelzijdige groente en kan op verschillende manieren worden bereid. Of je nu frites, aardappelpuree of gebakken aardappels wilt maken, ze zijn allemaal heel lekker! Bekijk hier waar je aardappelen kunt kopen bij jou in de buurt. 

Aardappelen van de boer zijn gezond

Als je van aardappelen houdt, dan ben je niet alleen. Veel mensen lusten aardappelen graag. Aardappelen bevatten veel voedingsstoffen en mineralen, waaronder ijzer, kalium en fosfor. Ze zijn ook een goede bron van vezels. Aardappelen zijn dus niet alleen lekker, maar ook gezond! Probeer ze eens met wat kaas of spek erop, of gebakken in de oven met wat Rosbief of Chorizo. Of wat dacht je van een lekkere verse gepofte aardappel van de boer. Yummm...!

Aardappels van de boer 

Aardappel is een veelzijdig ingrediënt dat bij veel gerechten kan worden gebruikt. Zo kun je bijvoorbeeld aardappelpuree maken, of aardappelgratin, of aardappelsalade. Wat je ook maakt, zorg er altijd voor dat je de aardappels goed kookt. Als je ze niet goed kookt, zullen ze niet lekker smaken en zal je gerecht niet slagen. Dus zorg ervoor dat je de aardappels altijd bij de boer koopt, dan weet je zeker dat ze vers en lekker zijn!

Verse friet van de boer

Zoals je hierboven leest kun je de aardappels voor veel gerechten gebruiken maar natuurlijk ook voor verse friet Verse friet van aardappels van de boer is een unieke smaaksensatie. Het voordeel van verse friet van de boer is dat het geen kunstmatige ingrediënten of conserveringsmiddelen. Dit betekent dat je altijd weet wat je eet en kunt genieten van de natuurlijke smaak van de aardappel. Kies voor verse friet van aardappels bij de boer, want dan weet je zeker dat je geniet van een heerlijke maaltijd! Verse friet van de boer wordt in diverse boerderijwinkels verkocht en ik boerderijautomaten. De houdbaarheid is wel beperkter omdat er geen middelen aan toegevoegd zijn. 

Chips van de boer 

En natuurlijk ook één van de lieveling van vele. Chips van de boer. Er worden zelfs excursies gegeven op de boerderij zodat je leert hoe de chips gemaakt wordt op de boerderij. Je start met het oogsten van de aardappelen en daarna zie je hoe de aardappels verwerkt worden tot heerlijke chips.