Boerderijwinkel De Walhoeve in het mooie Brabantse land

Bij Boerderijwinkel De Walhoeve in het mooie Brabantse land koop je letterlijk vlees uit eigen stal. Al meer dan 25 jaar kun je bij deze mooie boerderijwinkel in Goirle terecht voor vers vlees, lekkere gerechten en andere streekproducten. Vijf dagen per week staan ze graag tot je beschikking.

Vlees uit eigen stal

Boerderij De Walhoeve bestaat al sinds 1974 en het houden van vleesstieren in een hypermoderne stal bleek al gauw een uniek concept. Tot op de dag van vandaag wordt alleen gewerkt met eigen kalveren, die na een goed leven op de boerderij worden geslacht. Het vlees wordt na terugkeer op de boerderij ter plaatse gesneden en vers verkocht.

Verser uit eigen stal kun je het dus niet hebben!

Rundvlees uit eigen stal.

Unieke streekproducten van collega-boeren

Maar niet alleen voor vlees kun je terecht in deze mooie boerderijwinkel in Brabant. Je vindt hier ook overheerlijke producten van collega-boeren uit de buurt. Denk aan puur weide varkensvlees en lekkere haantjes en heerlijke groenten en fruit, zoals asperges, witlof en verse aardbeien.

In het koelvak liggen producten zoals verse salades, filet americain, zult, worstenbrood en diverse zuivelproducten, zoals (room)boter, yoghurt, bavarois en slagroom. Ook liggen er heerlijke kaasjes en de populaire biologische brie fenegriek.

Van de bakker komen heerlijke speltbroodjes (lekker voor onderweg) èn, leuk weetje: worstenbroodjes gevuld met eigen gehakt van Boerderij De Walhoeve! Honing van de stadsimker en lokale biertjes van de brouwerij maken het assortiment compleet. In deze boerderijwinkel proef je gewoon het èchte Brabant.

kaas, walhoeve, goirle

Leuk uitstapje voor het hele gezin

Wil je er gelijk een gezellig uitstapje van maken met de (klein)kinderen? Ook dát kan bij Boerderij De Walhoeve! Regelmatig worden er rondleidingen door de stal gegeven. Super leuk èn leerzaam voor de kids!

Ook kun je een rondje Oostplas doen. Vanaf de boerderijwinkel is een leuke wandelroute om de Oostplas uitgezet, waarbij je allerlei interessante weetjes over de natuur en het boerenleven tegenkomt.

De routebeschrijving is gratis verkrijgbaar in Boerderijwinkel De Walhoeve. En mocht je onderweg willen picknicken….dan kun je hier natuurlijk ook gelijk je inkopen doen!

Dat wordt genieten in het mooie Brabantse land….

Nog veel meer informatie over Tilburg op Wikipedia.