Boerderijen in

Noord-Brabant

In Noord-Brabant zijn superveel leuke boerderijen te vinden. Zoek je een (biologische) boerderijwinkel of een leuke activiteit bij de boer in Noord-Brabant? Kijk dan eens wat deze provincie te bieden heeft.

Bijzonder in Noord-Brabant

Overnachten in een tinyhouse met uitzicht op de alpacaweide, de Brabantse waterbuffelboerderij, Brabantse asperges en verse aardbeien uit de boerderijautomaat. Softijstap, biologische tuinderij en paardencoaching.

 

De grootste steden van Noord-Brabant

De hoofdstad van Noord-Brabant is ’s Hertogenbosch ook wel in de volksmond Den Bosch genoemd. De 5 grote steden van Noord-Brabant zijn Eindhoven, Breda, Den Bosch en Tilburg. Allemaal steden die een bezoek waard zijn! Een bezoekje aan de stad combineren met een boerderij? Dan zit je in Brabant ook goed want  er zijn genoeg gezellige en knusse dorpjes te vinden met boerderijwinkels, logeerboerderijen, activiteitenboerderijen, boerderijautomaten, melktappen etc.

Noord-Brabant staat bekend om de volgende bezienswaardigheden:
Efteling, De Loonse en Drunense duinen, De Tilburgse Kermis, de Biesbosch, Beekse Bergen. Meer over Brabant 

Er is ook een ontzettend leuke boerderijcamping in de buurt van de duinen waar je met je eigen kampeermiddel kunt overnachten. Laat je inspireren op deze pagina.