Paardrijden, ponywandelen of op zoek naar een paardencoach?

Ben je gek op paardrijden? Ga dan mee met een heerlijke buitenrit bij een paardenboerderij. Bij sommige boerderijen is het zelfs mogelijk om te gaan zwemmen met paarden! Kun je niet paardrijden, maar ben je wèl gek op paarden? Vaak bieden zij ook nog andere leuke uitstapjes aan, zoals huifkartochten of een ritje met een menwagen. 

En voor jonge kinderen zijn pony’s natuurlijk super leuk! Uiteraard moet de pony eerst even geborsteld worden en daarna ga je er lekker mee aan de wandel. Kleine kinderen mogen meestal tot een bepaald gewicht ook op de rug van een pony. 

Iets héél anders is paardencoaching. Paarden reageren op wat je doet en wat je uitstraalt. Door de reactie van het paard ontdek je hoe jouw eigen gedrag en lichaamstaal invloed hebben op het gedrag van een ander. Een paardencoachsessie is hierdoor perfect voor teambuilding, mensen die iets traumatisch hebben meegemaakt en mensen met een zorgindicatie, zoals bijvoorbeeld autisme.

Wij hebben hier de leukste boerderijen, waar je kunt paard- en / of ponyrijden, of waar je terecht kunt voor paardencoaching, voor je op een rijtje gezet:

Duid Filters aan

Filter op type:

Resultaten worden geladen...