Balkbrug
Overijssel

Teun’s Hoeve

Prijzen en boeken

Op deze kinder-en zorgboerderij verveel je je geen moment!

Teun´s Hoeve in Balkbrug in Overijssel dat is weer zo´n bijzondere locatie waar écht van alles te beleven is. De ideale plek voor een dagje uit, een vakantie of als zorglocatie. Bij Teun´s Hoeve zeggen ze dan ook… iedereen is hier van harte welkom! Of je nu graag met de dieren wil knuffelen, een hulpvraag hebt, een kinderfeestje wil vieren, een bezoek wil brengen aan het kattencafé of wil kamperen… alles kan hier!

Kinderboerderij waar de kinderen zichzelf echt de hele dag kunt vermaken

Dit is een kinderboerderij waar de kinderen zich niet snel zullen vervelen hoor! Er is veel groen en eindeloos veel slingerpaadjes. Kinderen kunnen echt lekker op ontdekking. Ze komen tijdens de ontdekking verschillende landbouwdieren, gezelschapsdieren en heel bijzondere diersoorten tegen. Je mag bij veel dieren de wei in om ze te aaien. Bij elk dier hangt een kaar met informatie dus het is ook nog eens erg educatief uitje!

Wel een tip, neem je oude kleding en laarzen mee want je krijgt geen garantie dat je niet vies gaat worden. Lekker ravotten mag hier namelijk gewoon!

De dag afsluiten met een hapje en drankje. Ook dat is mogelijk. Je kunt vooraf een BBQ of buffet reserveren, zodat je nog langer kunt genieten van deze mooie plek.

Welke dieren wonen er op Teun’s Hoeve?

Je kunt beter vragen welke dieren wonen er niet op Teun’s Hoeve? Laten we beginnen met de varkens, kippen, emoes, alpaca’s, schapen, ezels en pony’s. Maar ook cavia’s, konijnen, hamsters, geitjes, honden en katten. Een echte beestenboel dus!

Een écht Kattencafé

Ja, echt een café vol met katten. Dus alle kattenliefhebbers opgelet, want hier wil je echt een kopje “cattuccino” of een kopje theedrinken. Ook bij minder weer is dit erg leuk want er is een binnen- en buitenruimte. Er ligt ook een kattenmenu map voor iets lekkers. Wat dacht je van een katerbrunch, kittentafel of gewoon zonder poespas? Aangezien je je hier bevindt tussen allemaal kattenliefhebbers is er altijd wel iemand die mee kan praten over katten! Ook leuk toch?

Koffie drinken met alpaca’s en geiten.

Vind jij katten (niet) leuk, maar ben je écht dol op geiten of alpaca`s? Ook dan is er goed nieuws want je kunt ook met geiten en alpaca’s gezellig een kopje koffiedrinken. Alpaca’s zijn tegenwoordig erg populaire dieren! Hoe leuk is het dat jij dan zo dicht bij de alpaca’s mag komen. Vergeet ook zeker niet om een leuke selfie te maken want alpaca’s zijn erg fotogeniek en gaan graag mee op de foto. Tenminste… als hun haar goed zit, anders willen ze niet op de foto.

Vier je kinderfeestje op deze leuke boerderij

Kinderen maak je blij met lekker spelen, niks moet alles mag. Nou bij Teun’s Hoeve zit je dan wel goed. Er worden regelmatig kinderfeestjes gehouden, en dat is niet gek want dat zijn feestje waar de kinderen nog lang over napraten. Er zijn diverse arrangementen

Zorgboerderij waar altijd iets te beleven valt!

En ja, dat is de reden waarom Teun’s Hoeve bestaat. Teun’s Hoeve is een zorgboerderij de reden waarom dit helemaal onderaan staat, is niet omdat het minder belangrijk is, maar ze vinden het prettig dat mensen die graag een dagje uit of op vakantie willen ook naar Teun’s Hoeve gaan. Dit zorgt ervoor dat de zorggasten ook echt mee kunnen draaien en tussen de mensen komen.

Door het aanbod van activiteiten, de SVR-camping, het katten café en de diverse speelaanleidingen wordt er gezorgd voor een zinvolle vrije tijdsinvulling. Je moet hierbij denken aan activiteiten zoals het verzorgen van dieren, seizoensgebonden werkzaamheden zoals zaaien en oogsten, onderhoud van het terrein, huis en horeca werkzaamheden zoals het verzorgen van koffie/thee, lunches voor de bezoekers en het schoonmaken van diverse ruimtes. Kortom, er is altijd wel iets te doen bij Teun’s Hoeve.

Ben je enthousiast geworden over Teun’s Hoeve. Breng dan zeker eens een bezoekje! Of meerdere bezoekjes.

Nog veel meer informatie over Balkbrug op Wikipedia.

Balkbrug
Overijssel

Teun’s Hoeve

Prijzen en boeken