Boerderijen in de categorie

Vergaderen bij de boer

Vergaderen of brainstormen in de natuur, tussen de koeien of in de boomgaard? Ga dan vergaderen bij de boer!

Het is weer zo ver! Tijd voor de volgende vergadering! Ga jij weer in die duffe zaal zitten van dat hotel of congrescentrum? Of ben je zoek naar een wat meer inspirerende plek? Ga dan vergaderen bij de boer! Wij hebben hier de mooiste boerderijlocaties voor je verzameld.

 

Rust en Ruimte

Veel boerderijen bieden tegenwoordig de mogelijkheid om bij hen te vergaderen. Ook voor je workshop, cursus of brainstormsessie kun je terecht op de boerderij. En er is geen betere plek te bedenken natuurlijk voor je jaarlijkse heisessie! Rust en ruimte zijn hier gegarandeerd. Vaak heb je zelfs de hele boerderij tot jouw eigen beschikking. Even toe aan een korte pauze of een wandelingetje? Hier hoef je slechts naar buiten te lopen en je kunt genieten van prachtige uitzichten en de frisse buitenlucht. Zo doe je meteen weer nieuwe inspiratie op. Een rondleiding over de boerderij om een inkijkje te krijgen in het boerenleven, behoort vaak eveneens tot de mogelijkheden. En ook de aanwezigheid van dieren is natuurlijk gewoon leuk! Vergaderen in de koeienstal of met uitzicht op de dierenweide? Hoeveel beter is dat dan zo’n saaie, kille vergaderzaal?

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht!

Je vergadering, workshop of brainstormsessie onderbreken met een gezellige boerenlunch met mooie streekproducten? Of afsluiten met een borrel, barbecue of diner? Bij veel vergaderboerderijen behoort ook dát tot de mogelijkheden. En op een boerderij geniet je natuurlijk (deels) van lekkernijen van eigen erf. Eieren van de rondscharrelende kippen, heerlijke verse melk van de koeien en jam van fruit uit eigen boomgaard. Groenten en kruiden komen natuurlijk uit de moestuin. Zo ben je ook nog eens bewust en gezond bezig! Wil je het helemaal uniek en origineel maken? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een picknick in het weiland, tussen de koeien. Letterlijk met je voeten in de klei dus! Of in de boomgaard, tussen de fruitbomen. Misschien mogen jullie zelfs wel je eigen fruit plukken? Als je gaat vergaderen bij de boer, is er ècht van alles mogelijk.

Actief op de boerderij

Ook als je vergadert op de boerderij, blijft het prettig om tussendoor even wat anders te doen, het hoofd leeg te maken, of zelfs actief bezig te zijn. Daar bieden veel boerderijen leuke mogelijkheden voor. Van een gezellige huifkartocht tot een potje boerengolf, of van de ‘boerenlympics’ tot een klimparcours in de koeienstal….je kunt het zo gek niet bedenken of het is er! Of wat dacht je van een stoomcursus tot boer(in), inclusief koeien melken of tractor rijden? En, heel uniek….een workshop koeknuffelen! Ook als je niet komt vergaderen, maar alleen op zoek bent naar een leuke teambuilding-activiteit, is dit natuurlijk mogelijk.

Feesten en slapen bij de boer

Duurt jouw vergadering of workshop langer dan één dag? Of heb je een meerdaagse cursus? Veel boerderijen bieden ook nog eens overnachtingsmogelijkheden. Dit kan in de vorm van een bed and breakfast zijn, met gewone slaapkamers. Maar vaak beschikken ze ook over unieke accommodaties. Zoals slapen in de voormalige koeienstal, in een hooiberg of in een wijnvat. Is de boerderij tevens een feestlocatie? Dan kun je je vergadering ook nog eens afsluiten met een personeelsfeest. Feesten en daarna meteen je bed in rollen! Moet jij het volgende personeelsfeest organiseren en ben je alleen op zoek naar een leuke locatie? Dat kan natuurlijk ook! Vergaderen is niet verplicht!

Wil jij nu ook vergaderen bij de boer?

Wil jij dus samen met je collega’s weg uit de dagelijkse omgeving om te vergaderen of brainstormen op een inspirerende plek in de natuur? Of ben je op zoek naar een mooie locatie voor een leuke teambuilding-activiteit of gezellig personeelsfeest? Ook dat kan dus allemaal bij de boer! Kijk hier snel verder welke mooie, unieke boerderijlocaties wij voor je verzameld hebben!