Boerderijen in de categorie

Softijstap

Softijstap vol met romig softijs met melk van de boer bij jou in de buurt

Tegenwoordig hebben steeds meer boeren een softijstap. En dat is ook niet gek want de ijsjes zijn enorm lekker. Het softijs wordt gemaakt van de verse melk van de boer. Dat is wat ervoor zorgt dat je bij de boer kan genieten van een heerlijk romig softijs zo uit de softijstap. Het is leuk en lekker!

Heerlijk Boeren softijs zo uit de softijstap

Kies een (glutenvrij) hoorntje en zet deze in de softijstap . En druk op de knop. En nu gaat alles automatisch. Even wachten en daar is het ijsje waar jij van kunt genieten. Gezellig bij de boer op een bankje genieten van het boerenleven. Wat wil je nog meer? Zie jij jezelf al zitten?

Vol en romig boeren softijs

Een softijsje uit de softijstap van de boer is niet zomaar een softijsje. Je proeft echt een verschil. Dat is ook niet gek want de volle melk die de koeien geven wordt gebruikt voor de softijsjes. Dat zorgt ervoor dat je echt lekker vol en romig softijs hebt. Benieuwd waar een softijstap bij jou in de buurt staat? Bekijk het hier op deze overzichtspagina.  Er zijn softijstaps waar je met een contactgeld moet betalen maar ook waar je met een pinpas kunt betalen. Naast softijs is het ook erg leuk en lekker op melk te tappen bij de boer. Benieuwd waar een melktap bij jou in de buurt staat? Bekijk het hier

Boeren Milkshakes

En er zijn ook milkshaketaps. In plaats van een milkshake van de Mac Donalds heb je nu een milkshake van de boer. Bekijk hier waar de milkshaketaps allemaal al staan.

softijstap dupon

Liever een boerenschepijs?

Geniet jij ook graag van boerenijs? Maar is softijs niet jouw favoriet? Geen probleem, er zijn genoeg ijsboerderijen te vinden waar jij terecht kunt voor een heerlijk boerenijsje!