Landwinkel ’t Zand

Landwinkel vol (h)eerlijke producten

In het Zuid-Holands dorpje Den Bommel in gemeente Goeree Overflakkee runnen Anton en Corina samen met hun drie zonen hun prachtige volwaardige landbouwbedrijf Landwinkel ’t Zand.

Op de zandgrond – vandaar Landwinkel ’t Zand – en in de kassen worden allerlei groenten geteeld, van aardappelen en uien tot koolsoorten en nog veel meer. Ook worden er diverse soorten fruit gekweekt zoals aardbeien, kersen, pruimen en meloenen. Van de aardbeien die in potten op goten worden gekweekt wordt zelfs ook eigen aarbeienjam, – bier en -wijn gemaakt. En die is lekker!

Ruim assortiment met producten van boeren uit de buurt

Naast deze mooie producten kun je in de prachtige Landwinkel ook terecht voor boerenkaas, fruit, vlees en andere streekproducten van boeren en telers uit de omgeving. Wanneer je de boerderijwinkel binnenloopt komt de heerlijke geur van versgebakken oerbrood en gebranden noten je vanuit de open keuken met bereidingsruimte tegemoet. Mmm… hier krijg je meteen trek van.

Keuze uit een lekker softijsje of een milkshakes… wat wil je nog meer?

Vergeet bij een bezoek aan de Landwinkel ook vooral niet om een kijkje te nemen in de kinderboerderij. Hier lopen de schapen, geiten, konijnen, kippen en kalkoenen vrij rond. Een heerlijk glutenvrij softijsje of milkshake uit de softijsmachine die van eind maart tot en met de herfstvakantie draait mag natuurlijk niet ontbreken. In alle rust even genieten op een van de vele picknickbanken. En voor de kinderen is er een leuke speeltuin!

Iets te vieren?

Ben je op zoek naar een origineel cadeau met streekproducten? Landwinkel ’t Zand biedt een ruime keuze voor alle gelegenheden en ieder budget. Een streekpakket met lekkernijen zoals bijvoorbeeld boerenkaas, een biertje of bonbons. Tevens heb je de mogelijkheid om het cadeaupakket volledig naar eigen wens samen te stellen – van inhoud tot verpakking – en kan het op verzoek ook worden thuisbezorgd. Anton en Corina geven je graag een pakket mee waar jij ieman dmee kan verrassen!

Enthousiast geworden over deze Landwinkel in Zuid-Holland? Breng gerust eens een bezoek. Anton en Corina ontvangen je graag!

Nog veel meer informatie over Den Bommel op Wikipedia.