Sommelsdijk
Zeeland

FarmCamps Op Flakkee

Prijzen en boeken

Luxe kamperen bij FarmCamps Op Flakkee in Zeeland

In het dorpje Sommelsdijk ligt FarmCamps Op Flakkee. Boer Huibert en Boerin Annet runnen deze prachtige locatie in Zuid-Holland. Een prachtige boerderijlocatie waar je kunt blijven overnachten in één van de luxe FarmCamps glamping tenten én waar je de boer en boerin ook écht mee mag helpen.

farmcamps-op-flakkee-koeien-helpen-bij-de-boer1

Exclusieve korting via Zoekdeboer op jouw verblijf bij FarmCamps

Met de actiecode: AFFC24ZDB ontvang je 30 euro korting op je verblijf in 2024. Én de huur van de kinderoveralletjes zijn gratis.

Kindervriendelijke locatie

FarmCamps staat bekend om de kindvriendelijke locaties. Op de boerderij is van alles te beleven voor kinderen. Er zijn meerdere trampolines, een groot speeltoestel met schommel en glijbaan. Een waterspeeltuin, waar kinderen perfect met modder kunnen spelen. Vies worden mag hier! Er staan verschillende soorten tenten en voor iedereen is er een douche. Dus ik zou zeggen, lekker kliederen maar.

En wat dacht je van de gigantische kabelbaan, die zorgt ook voor heel veel speelplezier. Kinderen mogen spelen in de hooischuur, knuffelen met de konijntjes in de knuffelschuur. En natuurlijk mogen ze ook rond racen met een skelter want die staan er genoeg!

De boer meehelpen en koekjes bakken

Er worden ook allerlei activiteiten georganiseerd op FarmCamps op Flakkee in Zuid-Holland. De boer meehelpen hoort daar natuurlijk ook bij. Dieren eten geven, kalfjes melk geven. Koeien van de wei halen, koeien melken. Ben je nu een echt goede hulp, dan verdien je een boerenknechtdiploma. Tijdens je vakantie verzamel je stempels en aan het einde kun je thuis al je vriendjes en vriendinnetjes laten zien wat jij allemaal hebt geleerd tijdens jouw FarmCamps vakantie.

En dat is nog niet alles want er zijn ook activiteiten zoals koekjes bakken met Boerin Anne, marshmallows roosten, ponyrijden. Kortom een vakantie waarbij je je geen moment zal vervelen!

Wil je toch eens kijken wat er in de omgeving te doen is? De boerderij ligt op een mooie landelijke plek op het eiland, middenin de polder en op steenworpafstand van Haringvlier en Middelharnis.

farmcamps-op-flakkee-buiten-spelen

Nog veel meer informatie over Sommelsdijk op Wikipedia.

Sommelsdijk
Zeeland

FarmCamps Op Flakkee

Prijzen en boeken