Boerderijen in

Zuid-Holland

De grootste steden van Zuid-Holland

De hoofdstad van Zuid-Holland is Den Haag. De 5 grote steden van Zuid-Holland zijn Rotterdam, Den Haag, Zoetermee, Leiden en Dordrecht. Allemaal steden die een bezoek waard zijn! Een bezoekje aan de stad combineren met een boerderij? Dan zit je in Zuid-Holland ook goed want  er zijn genoeg gezellige en knusse dorpjes te vinden met boerderijwinkels, logeerboerderijen, alpacaboerderijen, activiteitenboerderijen, boerderijautomaten, melktappen etc. Zuid-Holland staat bekend om de volgende bezienswaardigheden: Keukenhof, Madurodam, Mauritshuis, Erasmusbrug, De Pier Scheveningen . Meer over Zuid-Holland

Mooie boerderijen met boerderijwinkels in Zuid-Holland

Lekker fietsen in Zuid-Holland langs boerderijen met een boerderijwinkel. Je komt er hier genoeg tegen! Ik fiets hier in het mooie Groene Hart. Mooie fietsroutes door de polder, langs de weilanden waar de koeien staan te grazen. Heerlijk toch?

boerderijen-met-boerderijwinkel-in-Zuid-Holland

Ben je in Zuid-Holland. Breng dan zeker ook eens een bezoek aan Unesco Werelderfgoed Kinderdijk Molens. Een prachtige locatie met maar liefst 19 molens. Wij zijn hier zelf ook geweest. Voor een impressie bekijk hier onze video.

molendijk-zuid-holland-zoekdeboer

Logeren in Zuid-Holland

Genieten van al het moois wat Zuid-Holland te bieden heeft? Het is zeker de moeite waard om te overnachten in Zuid-Holland. Er zijn verschillende boerderijen waar je kunt blijven slapen. Van b&b,  vakantiewoning, chalet, lodge, glampingtenten tot aan kamperen met je eigen kampeermiddel op een boerencamping. Laat je inspireren op deze pagina met de leukste plekjes in Zuid-Holland. 

Onze ervaringen tijdens een overnachting bij de boer in Zuid-Holland

Wij zijn bij FarmCamps Op Flakkee in Sommelsdijk geweest. We hebben geslapen in een luxe glamping tent. Er was van alles te doen, we hebben zelfs koeien mogen melken. Een super leuke ervaring. Wil je weten hoe wij het hebben ervaren? Lees dan hier ons verslag over FarmCamps op Flakkee.

We hebben Fien en Teun ontmoet tijdens ons verblijf bij Vakantiepark Molenwaard in Ottoland. Het is niet op een boerderij maar je leert er wel echt alles over de boerderij. Een leuke ervaring. Lees hier ons verslag over Vakantiepark Molenwaard.