Meer naamsbekendheid voor jouw boerderij

Zoekdeboer is het platform voor het boerenleven mét marketingondersteuning. Dagelijks inspireren we via social media en de website duizenden bezoekers om naar de boer te gaan. Heb je een boerderijwinkel, een locatie voor een dagje uit, een vergadering, een feestje of een leuk boerderijvakantie? En wil jij ook met jouw boerderij door dit populaire platform in de spotlights gezet worden? Meld je dan snel aan, de rest wordt voor je geregeld!

Waarom aanmelden bij Zoekdeboer?

Zoekdeboer is meer dan alleen een website waarop je vindbaar bent. Zoekdeboer schrijft zelf leuke wervende teksten, zodat jouw boerderij op een goede manier gepresenteerd wordt, want uiteindelijk willen bezoekers lezen waarom ze juist een bezoek zouden moeten brengen aan jouw locatie. Je hebt er zelf dus geen omkijken naar, zodat jij de focus kunt houden op de boerderij. Dat is de kracht van Zoekdeboer!

Ook is Zoekdeboer erg actief op social media. Via social media worden boeren voorgesteld, leuke recepten gedeeld, tips gegeven, evenementen onder de aandacht gebracht en er wordt ingespeeld op bepaalde thema’s. Jouw boerderij wordt dus meerdere malen per jaar in de spotlights gezet via verschillende kanalen. Zo schrijft Zoekdeboer ook leuke inspirerende blogs waarin we jouw boerderij naar voren kunnen laten komen. Ook versturen we inspirerende nieuwsbrieven naar onze abonnees.

Daarnaast bestaan de bezoekers van de website van Zoekdeboer 65% uit mensen die Googlen op een specifiek zoekwoord, dus mensen die écht concreet op zoek zijn naar de boerderij. SEO is dus een zeer belangrijk onderdeel van Zoekdeboer. En hoe mooi is het als jouw boerderij dan op dit populaire platform staat? Doordat Zoekdeboer schrijft over jouw boerderij heeft dit ook een positief effect voor Google.

Kristel van der Aa – iniatiefnemer Zoekdeboer.
Lees hier meer over Kristel van der Aa?

Al die leuke teksten over de boeren die heb ik zelf geschreven, wil jij dat ik ook een pagina over jullie boerderij schrijf? Meld je dan snel aan.

Standaard

99 euro per jaar
(loopt niet automatisch door, je kunt het ook een jaar proberen)

 • Zoekdeboer schrijft een uitgebreide tekst over jouw boerderij
 • Meerdere foto’s
 • Adres
 • Routebeschrijving
 • Link naar jouw website
 • Zoekdeboer stelt je voor via Social media | Facebook en Instagram

Standaard + extra boost

149 euro per jaar
(loopt niet automatisch door, je kunt het ook een jaar proberen)

 • Zie omschrijving van het standaard pakket
 • 1 x in de spotlights in de nieuwsbrief onder de rubriek “Nieuw op Zoekdeboer”
 • Je locatie wordt met een basis vermelding meegenomen tijdens de themaweken op Social media of in een blog

Premium

299 euro per jaar
(loopt niet automatisch door, je kunt het ook een jaar proberen)

 • Zie omschrijving van het standaard pakket
 • Je locatie wordt tijdens de themaweken extra uitgelicht op social media of in een blog
 • Je locatie een maand lang in de spotlights op de homepagina
 • Je locatie krijgt een hogere positie ten opzichte van het standaard pakket
 • Meerdere malen per jaar onder de aandacht via Facebook en Instagram
 • 2 x in de spotlights in de nieuwsbrief. (1 x in de rubriek “Nieuw op Zoekdeboer” + 1 keer tijdens een leuk inspirerend thema)

Zoekdeboer in de media

Zoekdeboer doet er ook alles aan om positieve aandacht te vragen via de media voor boeren. Zo hebben Nu.nl, AD.nl, RTV Oost, De Vrouw en het ND.nl over Zoekdeboer geschreven. Op deze pagina zie je wie er nog meer over Zoekdeboer hebben geschreven. Zoekdeboer wordt ook steeds vaker gebruikt door journalisten om boeren te benaderen voor interviews. Journalisten benaderen mij ook persoonlijk om in contact te komen met boeren met nevenactiviteiten. Google heeft zelfs een mooi stuk geschreven over het succes van Zoekdeboer.

Freelance marketeer voor boeren

Naast bovenstaande abonnementen op Zoekdeboer is het mogelijk om gebruik te maken van mijn marketingexpertise. Inmiddels ben ik al 5 jaar actief in de marketing voor boeren en heb ik veel marktkennis. Begin je net een nevenactiviteit en heb je geen idee waar je moet beginnen? Wil je graag ondersteuning bij het beheren van je website? Wil je beter vindbaar zijn op Google? Heb je een ander marketingvraagstuk? Stel je vraag, wie weet kan ik je op freelance basis verder helpen

Reviews

Kristel heeft een leuke tekst gemaakt over mijn bedrijf

Kristel is enthousiast en je krijgt heel makkelijk en snel contact met haar, ze is accuraat en denkt in oplossingen. Kristel maakt de tekst zelf voor je om je bedrijf zichtbaar te maken bij zoek de boer, handig om te weten hoe iemand anders de beleving omschrijft die je aankomende gasten kunnen komen ervaren.
Boksheidebuiten
Alexandra van Maanen

Geen werk en toch een mooie presentatie op Zoekdeboer

Zoek de boer is een leuke platform om mee samen te werken. Kristel schrijft een unieke tekst over je boerderij. Hierdoor heb zelf eigenlijk geen werk. Bedankt voor de fijne samenwerking!”
Alpacafarm Riethoven
Eigenaresse Alpacafarm Riethoven

Ideale hulp voor onze marketing!

Wij hebben een klein rundvleesbedrijf en daarbij zijn we een camperplaats gestart en zochten hulp voor de marketing. Zodoende kwam ik terecht bij Kristel. Super fijn contact en korte lijntjes. Draagt goede ideeën aan en helpt je daarbij goed op weg! Samen sparren we over wat er verteld gaat worden, dan gaat zij aan de slag en bedenkt de meest creatieve teksten, die voor de juiste beleving zorgen. Echt tip. Kristel is een aanrader!
Lobke van de Wouw
Wouwkes Camperplaats

Ook fijn voor ons als boeren!

“Zoekdeboer is een leuke en informatieve site. Zoek je iets bijv. een melktap, boerderijwinkel of overnachting bij de boer dan moet je echt even op deze site kijken. Ook voor ons, als boeren, is het heel fijn dat je op deze manier in the picture komt. Goed initiatief voor burger en de boer!”
Gerdien Keuper
Eigenaresse biologisch-melkveebedrijf-de-klaver

Zoekdeboer weet de boerenadressen leuk te beschrijven

“Zoekdeboer is een mooi platform dat leuke recreatieve boereninitiatieven (boerderijvakanties, boerderijwinkels etc) rondom het boerenleven samenbrengt op de blog. Kristel van Zoekdeboer is toegankelijk, heeft een vlotte pen en weet de boerenadressen leuk te beschrijven en aan te prijzen op haar blog!”
Lily Cornelissen
Marketing FarmCamps

Ideaal extra hulp bij onze marketing

“Wij zijn met Kristel in contact gekomen voor de promotie van onze boerderijwinkel WIEKS scharrelmelk. We wilden de uitingen via social media professionaliseren. Wij zijn een oriënterend gesprek met Kristel aangegaan en zijn daarin erg enthousiast geworden. Kristel pakt het daadkrachtig aan en heeft verstand van zaken. Na een dagdeel foto’s maken (zie foto’s), zijn er veel ideeën ontstaan en op de planning gezet. Kristel laat het verhaal zien, dat wij willen vertellen! De lijntjes zijn kort en heel open, dat is fijn! Zoekt u iemand om je te laten ondersteunen in de aanpak van je social media en marketing van je bedrijf, dan ben je bij Kristel aan het juiste adres!”
Joke Lagendijk
Eigenaresse WIEKS Scharrelmelk

Leuke informatieve website

“Wat een heerlijk recept heeft Kristel van Zoekdeboer gemaakt van onze buffel mozzarella, deze moet je zeker hebben gemaakt. Super Leuke pagina ZoekdeBoer met mooie bedrijven die zeker de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. Super goed bezig Kristel.
Frens & Wendy van Oirschot
Waterbuffelboerderij D’n Buff

“Kristel denkt met ons mee”

We zijn een fijne samenwerking aangegaan met Kristel . Ze denkt echt met ons mee.
Ingrid Hazenberg
Eigenaresse Annahoeve de Moer

Zichtbaarheid van onze boerderij

“Fijn gesprek met Kristel gehad over de zichtbaarheid van onze boerderij en mijn coachpraktijk. Top. Dank je wel Kristel!” Monique de Weiden
Monique de Weiden
Melkveehouderij de Weiden

Zoekdeboer is bij ons op bezoek geweest

“Kristel van Zoekdeboer is met haar gezin bij ons langs geweest in onze Hooiberghutten! Erg fijne mensen om op bezoek te hebben! Ze hebben erg genoten van ons lunchpakket en hebben het hele weekend vertoefd op onze Boerderij. De vele tips zijn erg bruikbaar en haar blog is erg leuk om te lezen!”
Franca Louwers
Hooiberghutten De Peelakker

Zoekdeboer is actief op Social Media:
FacebookFacebook groep | Logeren bij de boer en uitjes bij de boer, InstagramPinterestLinkedinLinkedin Groep– Zoekdeboer | Met je bedrijf op bezoek bij de boer | Vergaderen | Teambuilding | Personeelsfeest, Tiktok