Meer naamsbekendheid voor jouw boerderij

Zoekdeboer is het platform voor het boerenleven mét marketingondersteuning. Dagelijks inspireren we via social media en de website duizenden bezoekers om naar de boer te gaan. Heb je een boerderijwinkel, een locatie voor een dagje uit, een vergadering, een feestje of een leuk boerderijvakantie? En wil jij ook met jouw boerderij door dit populaire platform in de spotlights gezet worden? Meld je dan snel aan, de rest wordt voor je geregeld!

Waarom aanmelden bij Zoekdeboer?

Zoekdeboer is meer dan alleen een website waarop je vindbaar bent. Zoekdeboer schrijft leuke wervende teksten, zodat jouw boerderij op een goede manier gepresenteerd wordt, want uiteindelijk willen bezoekers lezen waarom ze juist een bezoek zouden moeten brengen aan jouw locatie. Je hebt er zelf dus geen omkijken naar, Zoekdeboer neemt dit volledig uit handen en gaat op zoek naar de usp´s van jouw boerderij. Dat is de kracht van Zoekdeboer!

Ook is Zoekdeboer erg actief op social media. Meerdere malen per week worden via social media boeren voorgesteld, leuke recepten gedeeld, tips gegeven, evenementen onder de aandacht gebracht en er wordt ingespeeld op bepaalde thema’s. Jouw boerderij wordt dus meerdere malen per jaar in de spotlights gezet via verschillende kanalen. Zo schrijft Zoekdeboer ook leuke inspirerende blogs en gastblogs waarin we jouw boerderij naar voren kunnen laten komen. Ook versturen we een inspirerende nieuwsbrief naar onze abonnees.

Daarnaast bestaan de bezoekers van de website van Zoekdeboer 65% uit mensen die Googlen op een specifiek zoekwoord, dus mensen die écht concreet op zoek zijn naar de boerderij. SEO is dus een zeer belangrijk onderdeel van Zoekdeboer. En hoe mooi is het als jouw boerderij dan op dit populaire platform staat? Doordat Zoekdeboer schrijft over jouw boerderij heeft dit ook een positief effect voor Google. Google heeft zelfs een mooi stuk geschreven over het succes van Zoekdeboer.

Zoekdeboer doet er ook alles aan om positieve aandacht te vragen via de media voor boeren. Zo hebben Nu.nl, AD.nl, De Vrouw en het ND.nl over Zoekdeboer geschreven. Op deze pagina zie je wie er nog meer over Zoekdeboer hebben geschreven.

Bekijk hieronder de mogelijkheden om ook jouw boerderij in de spotlights te laten zetten. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Gr. Kristel van der Aa

Kristel van der Aa – iniatiefnemer Zoekdeboer.
Lees hier meer over Kristel van der Aa?

Heb je alleen een melktap of boerderijautomaat? Dan is het ook mogelijk om te kiezen voor het basis pakket (korte omschrijving + link) voor 30 euro per jaar.

Standaard

99 euro per jaar
(loopt niet automatisch door)

 • Zoekdeboer schrijft een uitgebreide tekst over jouw boerderij
 • Meerdere foto’s
 • Adres
 • Routebeschrijving
 • Link naar jouw website
 • Zoekdeboer stelt je voor via Social media | Facebook en Instagram
 • Je locatie wordt met een basis vermelding meegenomen tijdens de themaweken

Standaard + foto’s

125 euro per jaar
(loopt niet automatisch door)

Premium

299 euro per jaar
(loopt niet automatisch door)

 • zie omschrijving van het standaard pakket
 • Je locatie wordt tijdens de themaweken extra uitgelicht
 • Je locatie een maand lang in de spotlights op de homepagina
 • Je locatie krijgt een hogere positie ten opzichte van de andere boerderijen
 • Meerdere malen per jaar onder de aandacht via Facebook en Instagram
 • Onbeperkt gebruik van de foto’s van de Zoekdeboer Beeldbank
 • 1 x in de spotlights in de nieuwsbrief
Extra: Vermelding in de
Zoekdeboer Nieuwsbrief

Vraag naar de mogelijkheden

Extra: Jouw product op de Zoekdeboer webshop

Vraag naar de mogelijkheden.

Extra marketingondersteuning voor boeren

Naast bovenstaande abonnementen op Zoekdeboer is het mogelijk om gebruik te maken van mijn marketingexpertise. Hiervoor zijn onderstaande pakketten maar dit kan ook op uurbasis.

Extra: Social media pakket

vanaf 240 euro

Geen zin, tijd of kennis om zelf je social media accounts te onderhouden? Zoekdeboer helpt je hierbij. Onderstaande werkzaamheden behoren tot de mogelijkheden:

 • Zoekdeboer schrijft inspirerende berichten voor op jouw eigen social media kanalen, zodat je er geen omkijken naar hebt.
 • De berichten worden voor je ingepland op Instagram en Facebook
 • Zoekdeboer geeft advies hoe je de kanalen het beste kan gebruiken
 • Zoekdeboer maakt voor jou een Instagram/Facebook of Linkedin account aan

Op basis van de wensen maakt Zoekdeboer een pakket voor jou op maat.

Extra: fotografiepakket

vanaf 240 euro

Heb jij mooie producten maar nog geen mooie foto’s? Met de komst van social media zijn mooie beelden steeds belangrijker geworden. Zoekdeboer helpt je met mooie smaakvolle foto’s.

Extra: Zoekdeboer beeldbank met mooie sfeerbeelden

10 euro per stuk

Zoekdeboer beschikt ook over een beeldbank. Allerlei mooie sfeerafbeeldingen die je kunt gebruiken voor diverse doeleinden. De foto’s zijn in hoge resolutie per stuk te koop voor 5 euro per foto.

*********

Reviews

Hieronder een overzicht van reviews die gegeven zijn via Google reviews op Zoekdeboer en Kristel van der Aa Marketing.

Geen werk en toch een mooie presentatie op Zoekdeboer

Zoek de boer is een leuke platform om mee samen te werken. Kristel schrijft een unieke tekst over je boerderij. Hierdoor heb zelf eigenlijk geen werk. Bedankt voor de fijne samenwerking!”
Alpacafarm Riethoven
Eigenaresse Alpacafarm Riethoven

Ook fijn voor ons als boeren!

“Zoekdeboer is een leuke en informatieve site. Zoek je iets bijv. een melktap, boerderijwinkel of overnachting bij de boer dan moet je echt even op deze site kijken. Ook voor ons, als boeren, is het heel fijn dat je op deze manier in the picture komt. Goed initiatief voor burger en de boer!”
Gerdien Keuper
Eigenaresse biologisch-melkveebedrijf-de-klaver

Zoekdeboer weet de boerenadressen leuk te beschrijven

“Zoekdeboer is een mooi platform dat leuke recreatieve boereninitiatieven (boerderijvakanties, boerderijwinkels etc) rondom het boerenleven samenbrengt op de blog. Kristel van Zoekdeboer is toegankelijk, heeft een vlotte pen en weet de boerenadressen leuk te beschrijven en aan te prijzen op haar blog!”
Lily Cornelissen
Marketing FarmCamps

Ideaal extra hulp bij onze marketing

“Wij zijn met Kristel in contact gekomen voor de promotie van onze boerderijwinkel WIEKS scharrelmelk. We wilden de uitingen via social media professionaliseren. Wij zijn een oriënterend gesprek met Kristel aangegaan en zijn daarin erg enthousiast geworden. Kristel pakt het daadkrachtig aan en heeft verstand van zaken. Na een dagdeel foto’s maken (zie foto’s), zijn er veel ideeën ontstaan en op de planning gezet. Kristel laat het verhaal zien, dat wij willen vertellen! De lijntjes zijn kort en heel open, dat is fijn! Zoekt u iemand om je te laten ondersteunen in de aanpak van je social media en marketing van je bedrijf, dan ben je bij Kristel aan het juiste adres!”
Joke Lagendijk
Eigenaresse WIEKS Scharrelmelk

Leuke informatieve website

“Wat een heerlijk recept heeft Kristel van Zoekdeboer gemaakt van onze buffel mozzarella, deze moet je zeker hebben gemaakt. Super Leuke pagina ZoekdeBoer met mooie bedrijven die zeker de moeite waard zijn om een keer te bezoeken. Super goed bezig Kristel.
Frens & Wendy van Oirschot
Waterbuffelboerderij D’n Buff

“Kristel denkt met ons mee”

We zijn een fijne samenwerking aangegaan met Kristel . Ze denkt echt met ons mee.
Ingrid Hazenberg
Eigenaresse Annahoeve de Moer

Zichtbaarheid van onze boerderij

“Fijn gesprek met Kristel gehad over de zichtbaarheid van onze boerderij en mijn coachpraktijk. Top. Dank je wel Kristel!” Monique de Weiden
Monique de Weiden
Melkveehouderij de Weiden

Zoekdeboer is bij ons op bezoek geweest

“Kristel van Zoekdeboer is met haar gezin bij ons langs geweest in onze Hooiberghutten! Erg fijne mensen om op bezoek te hebben! Ze hebben erg genoten van ons lunchpakket en hebben het hele weekend vertoefd op onze Boerderij. De vele tips zijn erg bruikbaar en haar blog is erg leuk om te lezen!”
Franca Louwers
Hooiberghutten De Peelakker

Een bijpassende tekst over onze boerderijwinkel

Zoek de boer is een overzichtelijk platform om je boerderijwinkel op de kaart te zetten.
Kristel heeft een bijpassende tekst geschreven over onze boerderij winkel. Bedankt!
Jasper van Viegen
Buitenhorst Vers & Smakelijk

Ik stel me graag aan je voor!

Ik ben Kristel van der Aa – Freelance marketeer en vormgever. Dagelijks houd ik mezelf bezig met de zichtbaarheid van mijn klanten (boeren met een nevenactiviteit). Ik ondersteun bij zowel de online als offline zichtbaarheid. Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van marketing en vormgeving heb ik een heel duidelijk plaatje van hoe een mooie presentatie er uit zou moeten zien. Tevens heb ik me de afgelopen jaren gespecialiseerd in SEO en Social media en dat gebruik ik natuurlijk ook optimaal voor Zoekdeboer!

Mijn marketingexpertise zet ik ook graag voor Zoekdeboer in! 4 jaar geleden ben ik gestart met Zoekdeboer. Ik word zelf heel erg blij van een bezoek aan de boerderij. Het boerenleven spreekt me gewoon heel erg aan en daarom wil ik mensen graag inspireren met mijn inspiratiepagina Zoekdeboer. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat meer mensen de weg weten te vinden naar de boerderij. Er is altijd iets te beleven op de boerderij.

Voor meer informatie verwijs ik je door naar de voorwaarden.

Zoekdeboer is actief op Social Media:
FacebookFacebook groep | Logeren bij de boer en uitjes bij de boer, InstagramPinterestLinkedinLinkedin Groep– Zoekdeboer | Met je bedrijf op bezoek bij de boer | Vergaderen | Teambuilding | Personeelsfeest, Tiktok