Boerderijen in de categorie

Camperplaats

Overnachten met je camper bij de boer op een camperplaats hoe fijn is dat?

Lekker op vakantie en op zoek naar een camperplaats? Wat dacht je van een camperplaats bij de boer? Dit is een geweldige manier om te genieten van het buitenleven en tegelijkertijd de rust en gastvrijheid van het platteland te ervaren.

Rust en ruimte om je heen... heerlijk toch?

Bij de boer overnachten met je camper biedt talloze voordelen. Je kunt genieten van ruime staanplaatsen met prachtig uitzicht op groene weilanden, grazende dieren en rustige omgevingen. Daarnaast zijn er vaak faciliteiten zoals elektriciteit, wateraansluitingen en sanitaire voorzieningen beschikbaar op de camperplaats.

Geniet van heerlijke streekproducten tijdens je vakantie bij de boer

Maar dat is nog niet alles! Een camperplaats bij de boer geeft je ook de kans om lokale producten te ontdekken. Vaak kun je verse eieren, melk, kaas en andere lekkernijen direct bij de boerderij kopen. Zo kun je heerlijke maaltijden bereiden met verse ingrediënten.

Dus waar wacht je nog op? Pak je camper in en ga op avontuur naar een camperplaats bij de boer. Geniet van het buitenleven, maak kennis met vriendelijke boerenfamilies en ontdek al het moois dat het platteland te bieden heeft!

Er zijn camperplaatsen bij de boer zelfs in de winter nog geopend

Er zijn ook steeds meer camperplaatsen bij de boer die in de winter ook geopend zijn. Zo kun je zelfs in het herfst en winter genieten bij de boer met je camper. Er zijn zelfs vuurwerkvrije camperplaatsen.  Laat je inspireren door de vele camperplaatsen die er zijn.