Boerderijen in de categorie

Online/webshop

Online bestellen bij de boer? Bestel hier je dagelijkse boodschappen rechtstreeks bij de boer

Ook bij de boer kun je online terecht voor al je boodschappen. Wil je dus genieten van lekkere verse producten van de boerderij of mooie streekproducten en kun jíj niet naar boerderijwinkel toe? Dan komt de boer toch gewoon naar jóu? Van een groentetas tot complete maaltijdboxen.  

Van boerderijwinkel tot webshop met mooie streekproducten

Om nóg meer mensen van hun overheerlijke verse streekproducten te kunnen voorzien, starten steeds meer boeren tegenwoordig ook een webshop, naast hun mooie boerderijwinkel. Want helaas heeft niet iedereen de tijd, de gelegenheid of het vervoer om zelf naar de boer te gaan. Om ook díe mensen te kunnen voorzien, is het online kopen bij de boer een logisch vervolg. Of het nu gaat om groente en fruit, vlees en vis, zuivel- of graanproducten, huisgemaakte sappen, jams en sauzen, of een heerlijk lokaal wijntje, biertje of likeurtje….de boer heeft het allemaal! Maar ook mooie en lekkere streekproducten horen vaak tot het assortiment. Zelf complete maaltijdboxen van de boer bestel je online! Vergeet dus de standaard producten van de supermarkt en koop online bij de boer. Hiermee verwen je niet alleen jezelf, maar steun je ook nog eens je lokale boer.

Lokaal bestellen bij de boer

Veel boeren gaan inmiddels zelfs nog een stapje verder. Onder het mom van ‘samen staan we sterker dan alleen’ zie je steeds meer samenwerkingsverbanden tussen boeren ontstaan. Zij starten een gezamenlijke webshop, waarbij ieder zijn eigen specialiteit inbrengt. Hierdoor hoef je als consument slechts bij één webshop je bestelling te plaatsen en wordt alles in één keer bij je bezorgd. Van een winkelwagentje vol groente en fruit tot aan een complete maaltijdboxen. En doordat de deelnemende boeren van zo’n coöperatie vaak verspreid over de streek wonen, biedt dit zelfs de mogelijkheid om niet alleen lokaal, maar óók regionaal te bezorgen. Sommige boerderijen bezorgen zelfs al landelijk.

Online een verjaardagscadeau of  kerstpakket bestellen bij de boer

Zoveel boerderijen, zoveel producten….het leuke hiervan is, dat er dus ook hele leuke cadeaupakketten samengesteld kunnen worden. Van ontbijtpakketten en borrelpakketten tot een pakketje met streekproducten. Verras iemand met een uniek cadeau voor zijn verjaardag of een andere gelegenheid….zeker als die persoon juist níet in dezelfde streek woont! Zo kun je hem / haar kennis laten maken met jóuw regio. Of trakteer jezelf gewoon een keer op iets bijzonders! Ook is dit natuurlijk iets heel origineels voor bedrijven om als kerstpakket aan hun personeel cadeau te doen: een leuk pakket met (h)eerlijke streekproducten.

Voor wie toch liever zèlf gaat shoppen in een boerderijwinkel

Ga je toch liever voor de totale beleving en persoonlijk contact? En heb je daarvoor ook de gelegenheid? Dan ga je natuurlijk gewoon naar de boerderijwinkel van je lokale boer en haal je al jouw favoriete producten gewoon zelf. Een totaaloverzicht van boerderijwinkels.