Baambrugge

Grutto

  • Rijksstraatweg 9c, 1396 JC Baambrugge
  • grutto.nl

Naar de website

Bestel online prachtige producten van de boer bij Grutto

Online eerlijke producten bestellen bij de boer. Dat is wat Grutto mogelijk maakt! Grutto heeft een zeer ruim assortiment. Van rundvlees, biologische rundvlees, varkensvlees, biologisch varkensvlees, weidevarkens, kip, biologische kip en wild tot aan vis. Het is duidelijk te zien wie de boer is en hoe de dieren leven. De producten kun je online bestellen en worden bij je thuisbezorgd. Op het moment dat het volledige dier verkocht is, krijg je een berichtje met een leverdatum.

De missie van Grutto

Er is een grote maatschappelijke impasse over vlees. Discussies waaien op met extreme tegenstellingen over de oplossing naar de toekomst. Bij Grutto geloven ze dat dierlijke eiwitten een belangrijke bron voor ons menselijke dieet zijn. Deze dierlijke eiwitten moeten dan wel uit een voedselsysteem komen dat een gezonde bodem achterlaat voor de volgende generatie en van dieren komen die een goed leven hebben gehad. Een voedselsysteem gebaseerd op regeneratieve principes.

Verandering begint met transparantie. Bij Grutto willen ze je weer in contact brengen met de bron van jouw dagelijks voedsel, de boeren, de dieren en de natuur. Samen aan de slag voor een voedzaam, regeneratief voedselsysteem dat de aarde beter achterlaat. Waar koeien op gras lopen, kippen en varkens reststromen eten en we alleen vissen in het seizoen. Samen zorgen we voor verandering, met als beoogd resultaat een gezonde voedselvoorziening en een stabiel klimaat. Vanuit respect voor de boeren en de dieren, in balans met de natuur.

kip-van-boer-leenders

Nog veel meer informatie over Baambrugge op Wikipedia.

Baambrugge

Grutto

  • Rijksstraatweg 9c, 1396 JC Baambrugge
  • grutto.nl

Naar de website