Boerderijen in de categorie

Kip

Kip kopen bij de boer

Verse kip die koop je natuurlijk gewoon bij de boer. Er zijn veel pluimveebedrijven die en boerderijwinkel hebben waar ze hun kip verkopen. Maar ook bij een boerderijwinkel die producten van boeren kopen uit de omgeving kun je vaak terecht voor een mooi stukje kippenvlees. Van gangbaar tot biologische kip. Ook online zijn er diverse kippakketten te bestellen. Bekijk hier de mogelijkheden 

Kippenvlees

Kippenvlees is één van de meest populaire vleessoorten in Nederland. Het is licht van smaak en kan op verschillende manieren bereid worden. Kippenvlees is ook een van de voedzame vleessoorten, want het bevat veel eiwitten en vitamine B6. Daarnaast is kippenvlees ook rijk aan ijzer. Er zijn veel diëten die kippenvlees voorstellen. Kippenvlees van de boer is dan ook een goede keuze als je op zoek bent naar een voedzaam vleessoort. 

Biologische kip

Ook als je op zoek bent naar biologische kip kun je bij de boer terecht! Er zijn steeds meer boerderijwinkels die biologische kip toe hebben gevoegd aan hun assortiment. De kippen worden gefokt op een biologische boerderi. Het kippenvlees is helemaal natuurlijk, zonder hormonen of antibiotica. Biologische boerenkip is een perfecte keuze voor een gezonde en lekkere maaltijd.

Heerlijke verse kip van de boer 

Verse kip van de boerderij is de sleutel tot elk geweldig recept. Als je verse kip hebt natuurlijk! De beste manier om aan verse kip te komen is om naar een boerderijwinkel bij jou in de buurt te gaan. Er zijn veel boerderijwinkels die een ruim assortiment aan kip hebben. Van hele kip, kippendijfilet tot aan kip drumsticks. Soms. Wil je weten hoe je een kip echt lekker bereid? Vraag het dan gewoon eens aan de medewerkers in de boerderijwinkel. Een gerecht met kip hoeft niet moeilijk te zijn dus of je nu op zoek bent naar iets eenvoudigs of iets ingewikkelds, bij de boerderijwinkel kun je altijd terecht. 

Kip online bestellen 

Wil je graag genieten van kip van de boerderij, maar heb je geen tijd om naar de boer te gaan? Dan kun je het ook online bestellen. Van kipdrumsticks, kippendijen tot aan een hele kip.