Boerderijen in de categorie

Landwinkel

Landwinkel bij jou in de buurt?

Landwinkel is een coöperatie van samenwerkende boeren met een boerderijwinkel. Er zijn maar liefst honderd boerderijwinkels die zich Landwinkel mogen noemen. Er is dus altijd wel een Landwinkel bij jou in de buurt! Door de samenwerking liggen de boerderijwinkels vol met mooie en eerlijke streekproducten. Naast eigen producten verkopen ze ook producten van landwinkels uit andere regio’s, hierdoor kunnen ze jou de lekkerste producten aanbieden.
Het concept van Landwinkel is eenvoudig maar doeltreffend. Op verschillende locaties verspreid over het land kunnen consumenten terecht voor een breed scala aan verse, ambachtelijke producten. Denk hierbij aan groenten, fruit, zuivel, vleeswaren en nog veel meer.

Boodschappen doen bij een Landwinkel is een beleving

De mooie kleuren van het verse fruit en de gezonde groenten springen meteen in het oog! Om blij van te worden! Je ziet dat het assortiment van de Landwinkels met zorg zijn samengesteld. Ze hebben zelfs een hele wand gevuld met heerlijke verse sappen. Hier krijg je spontaan dorst van! De delicatessen die ze verkopen in de Landwinkels komen allemaal van de boerderij en dat maakt de producten uniek. Achter alle producten zit een verhaal. De medewerkers van de Landwinkels vertellen je er graag meer over.

Dagje uit bij een Landwinkel bij jou in de buurt.

Aan gastvrijheid geen gebrek! De landwinkels organiseren allerlei leuke activiteiten. Van een potje boerengolf, fruit plukken, proeverijen, rondleidingen, kookdemonstraties tot aan compleet georganiseerde workshops voor groepen. En…. bij sommige Landwinkels kun je zelfs overnachten! Voor het actuele aanbod aan activiteiten bekijk je de website van de Landwinkels.

Fietsroute langs een Landwinkel

De Landwinkels zijn vaak gelegen aan wandel- en fietsroutes, erg gezellig om met het gezin de fietsen te pakken voor een boodschap of een uitje op de boerderij. Bij veel Landwinkels kun je spelletjes doen, fruit of bloemen plukken, op de trampoline springen, dieren aaien of genieten van een high tea of een kopje koffie met een stuk taart. Zo combineer je boodschappen doen met een dagje uit voor het gezin. Ideaal toch?!

Een cadeau met smaak

Binnenkort een feestje? Of ga je op bezoek bij vrienden/familie of kennissen? Landwinkel heeft delicatessenboxen samengesteld met allerlei smaakvolle producten die met liefde en passie bereid zijn. De delicatessenboxen zijn leuk verpakt met een mooi vensterbox en een kaartje waar je een speciale groet op kunt zetten. Met deze box geef je echt een mooi cadeau. Benieuwd welke Landwinkel bij jou in de buurt zit? Wij hebben de Landwinkels voor jou op een rij gezet. Liever een totaalbeeld van alle boerderijwinkels? Liever online bestellen bij de boer?