Boerderijen in de categorie

Trekkershut

Van basic tot luxe trekkershut

Steeds vaker kom je ze tegen... De knusse houtenhuisjes waarin je kunt blijven overnachten. Ze worden trekkershutten of pods genoemd. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je een trekkershut voor twee personen met een bed en tafeltje om romantisch te ontbijten. Maar ook luxe trekkershutten met privé sanitair... midden op een boerenerf. Heerlijk toch?

Even ontspannen tijdens een pittige wandeltocht

Staat er een flinke wandelroute op de planning? Hoe fijn is het om tijdens de wandeltocht even te ontspannen in een trekkershut bij de boer? Even met de voetjes omhoog. Dat verdienen je voetjes wel.

Eén nachtje of een heel weekend?

Een trekkershut boek je voor één nachtje maar je kunt er ook een heel weekend verblijven. Zo is het bijvoorbeeld erg leuk om van trekkershut naar trekkershut te wandelen. Maak je er nou echt een leuke wandeling van dan ga je natuurlijk van boer naar boer en overnacht je in één van de trekkershutten op hun erf.

Een wandel-of fietsroute met een educatief tintje

Je wandel-of fietsroute onderbreken met een dagje boerderij. Soms is een rustmomentje inlassen ook wel even fijn. Hoe leuk is het dan om bij de boer een kijkje op de boerderij te nemen? Als je overnacht bij de boer vinden ze het natuurlijk ook leuk om jou kennis te laten maken met de boerderij. Zo geven veel boeren een rondleiding over hun boerderij terwijl jij te gast bent. Nadat je een dagje rust hebt gehad kun je je wandel-of fietsroute weer lekker voort zetten. Zo combineer je een sportieve route met een educatief tintje.

Hoeveel bedden tel jij?

Je hebt trekkershutten in veel verschillende varianten. Van een kleine trekkershut voor 2 personen tot aan een trekkershut voor 4 tot 6 personen met eigen toilet en douche. Zo kun je kamperen zonder je eigen kampeermiddel mee te nemen. En... het is net wat comfortabeler dan overnachten in een tent.

Goedkoop overnachting

Een trekkershut staat ook bekend om de goedkope overnachtingstarieven. Voor wie goedkoop wil overnachten bij de boer en niet op pad wil met een eigen kampeermiddel is de trekkershut ideaal!