Hier kun je kamperen bij de boer, koeknuffelen en (h)eerlijk vlees kopen

In het Brabantse dorpje Riel ligt de kleinschalige sfeervolle beleefboerderij Van ’t Zandeind. Een mooi familiebedrijf waar je terecht kunt voor (h)eerlijke producten, een dagje uit en voor je vakantie. Van ’t Zandeind is een boerencamping met ruime plekken en elke plek heeft privé sanitair! Wil je op deze locatie blijven slapen en heb je geen eigen kampeermiddel? Geen probleem, want ze hebben ook sfeervolle pipowagens voor 4- en 6 personen.

Kindvriendelijke camping

Ik ben niet de eerste die zegt dat Beleefboerderij Van ‘t Zandeind een kindvriendelijke camping is, de camping is in 2019 namelijk uitgeroepen tot de meest kindvriendelijke camping van Europa. En dat ben je natuurlijk niet zo maar! Op boerderijcamping Van ’t Zandeind kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Er is een leuke speeltuin, enkele grote trampolines, XXL legoblokken. Er staan heel veel skelters en fietsjes waar je mee rond kunt racen op de camping. Kinderen zullen zich niet snel vervelen. En wat erg fijn is, is dat de camping volledig omheind is.

Boer Jos of Boer Joost maken graag tijd vrij voor de campinggasten. Ze vinden het leuk om de kinderen mee te laten helpen bij klusjes op de boerderij. Want zeg nou eerlijk, als je op een boerderij komt logeren, wil je natuurlijk wel iets van het boerenleven meemaken. Nou, maak je maar geen zorgen. Dat gaat hier wel goed komen!

De letterlijke woorden van boer Joost zijn: “Als gasten hier het erf op komen rijden gaan we voor een 10, maar ook als ze het erf afrijden. Wij zetten ons graag in voor onze gasten!”

Overnachten in een sfeervolle pipowagen

Heb je geen eigen kampeermiddel? Of slaap je liever in een gewoon bed? Daar heeft familie Huijbregts iets op bedacht. Op het kampeerveld staan twee leuke pipowagens. Eén voor 4 personen en één voor 6 personen. En óók de pipowagens hebben eigen sanitair ernaast.

Koeknuffelen in Brabant

Verblijf je niet op de camping? Dan ben je óók van harte welkom. Op het gezellige boerenterras, voor wat lekkers te drinken of voor een ijsje. Maar je kunt je ook inschrijven voor de workshop koeknuffelen. Een knuffel van een koe. Hoe leuk is dat?!

Iets te vieren of gewoon lekker samen zijn op de boerderij?

Ook voor je familiefeest, bedrijfs- of vriendenfeest ben je hier aan het juiste adres! Boer Jos of boer Joost geven je graag een rondleiding over de boerderij, nemen je mee om te gaan knuffelen met de koeien en na afloop mogen jullie allemaal aanschuiven voor een luxe BBQ buffet. Terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin, kun jij heerlijk met je vrienden, familie of kennissen bijkletsen op het gezellige boerderijterras. Gewoon even een dagje lekker ontspannen op de boerderij met z’n allen.

Boerderijwinkel in Riel

Op Boerderij Van ’t Zandeind hebben ze drie verschillende soorten rund. Belgisch witblauw, Hereford en Lakenvelders. Alle runderen hebben hun eigen specialiteit en boer Jos en boer Joost leggen de verschillen graag aan je uit. In de boerderijwinkel verkopen ze vlees van hun eigen runderen. Leuk om een proeverijtje te doen van alle drie de runderen. Proef jij het verschil?

Heerlijke worstenbroodjes

Een worstenbroodje, is een worstenbroodje. Nou, daar denkt familie Huijbregts anders over. Een worstenbroodje daar moet een goede worst in zitten. Na heel wat worsten getest te hebben, zijn ze nu zeer tevreden en trots op hun Brabantse worstenbroodje met 100% lakenvelder vlees. Die moet je gewoon eens proeven.

Enthousiast geworden over Beleefboerderij Van ’t Zandeind? Familie Huijbregts ontvangt je graag!

Nog veel meer informatie over Riel op Wikipedia.