Goei Eete

Card image cap

Tilburg
Noord-Brabant

Goei Eete

Naar de website

Online boodschappen bestellen bij de boer en je boodschappen ophalen bij een afhaalpunt in Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Gilze en Oisterwijk.

Goei Eete is in 2009 gestart als een burgerinitiatief met als doelstelling de traditionele voedselketen op een andere manier te benaderen: vanuit de vraag. Door consumenten te verenigen kan een vuist worden gemaakt zodat de boer een betere prijs krijgt, hij zijn voedsel levert aan een trouwe groep mensen en het contact met de markt wordt hersteld.

Goei Eete biedt online een ruim assortiment aan streekproducten van de boeren en tuinders in de omgeving. Zowel de gangbare producten als biologische producten. Wekelijks worden de bestellingen verzameld en rijdt de chauffeur van Goei Eete langs de aangesloten boeren om de bestellingen op te halen. Goei Eete zorgt ervoor dat jouw favoriete producten van de boer aan het einde van de week voor je klaar staan bij het uitgekozen afhaalpunt.

Hoe werkt online bestellen bij Goei Eete?

  • Bestel voor dinsdag 21.00u en vanaf donderdag staat jouw bestelling klaar bij het betreffende Pickuppoint
  • Je bestelt wat je wilt, wanneer je wilt en hoeveel je wilt. Je zit niet vast aan een abonnement. Gemakkelijk en betrouwbaar via iDeal betalen
  • Haal je producten op bij het uitgekozen afhaalpunt (Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot, Oisterwijk en Gilze)

Wat kun je allemaal online bestellen bij Goei Eete?

  • Fruit
  • Aardappelen & groente
  • Kaas, vleeswaren & salades
  • Vlees & kip
  • Zuivel & eieren

Lokaal voedsel

Goei Eete is milieuvriendelijk en efficiënt. Onze producten komen van boeren uit de regio en leggen dus minder kilometers af voordat het op je bord komt.

Bewust eten

Goei Eete is weten wat je eet. Lokale seizoensproducten worden met aandacht voor mens, dier en milieu geproduceerd.

Eerlijke prijs

Goei Eete is goed voor boer en consument. Door rechtstreeks te kopen van de boer en de kosten laag te houden, koop je producten voor een eerlijke prijs.

Directe handel

Goei Eete is bouwen aan een directe relatie met de boer. Betrokken en gepassioneerde vakmensen, die trots zijn op hun bedrijf en product.

Aangesloten boeren:

Probeer het eens een keer uit!

Nog veel meer informatie over Tilburg op Wikipedia.

Card image cap

Tilburg
Noord-Brabant

Goei Eete

Naar de website