Ik ben Kristel van der Aa initiatiefnemer van Zoekdeboer, vanuit mijn passie voor boeren ben ik gestart met Zoekdeboer. Ik heb geen boeren achtergrond, maar ik word gewoon blij van het boerenleven. Ik breng regelmatig een bezoek aan de boer voor een boerderijwinkel, dagje uit of vakantie. Al deze adressen wil ik natuurlijk niet voor mezelf houden en deel ik daarom graag op Zoekdeboer.nl.

Met mijn marketing achtergrond help ik graag bedrijven met hun marketing. Waar ik voorheen voor allerlei verschillende branches freelance werk deed, werk ik nu alleen nog maar voor boeren. Hoe leuk is dat? Ik ondersteun boeren bij hun marketing door advies te geven, social media te beheren en te fotograferen Ook geef ik SEO advies. Kortom, lekker veelzijdig. En natuurlijk heb ik mijn handen vol aan de website zelf want het onderhoud en het werken aan SEO gaat niet vanzelf! Het unieke aan Zoekdeboer is dat het niet alleen een website is, maar écht een inspiratie platform waar marketingondersteuning achter zit. Ik schrijf leuke unieke SEO proof teksten over de boeren die relevant zijn voor mijn bezoekers. Hierin verwerk ik de usp’s van de boerderij. Via social media laat ik de boeren ook regelmatig voorbij komen. Ik doe er dus ook echt alles aan om mijn volgers te inspireren om vaker naar de boer te gaan.

Staat jouw boerderij nog niet op Zoekdeboer, meld je dan zeker even aan en lift mee op het succes van Zoekdeboer!

Er zijn al heel wat bedrijven die hebben geschreven over Zoekdeboer. Bekijk hier het overzicht van alle publicaties.

Wil je graag met mij samenwerken? Stuur gerust een berichtje naar info@zoekdeboer.nl.

Duizendpoot met kennis van SEO /Social Media beheer/ fotografie tot aan tekstschrijven. Contact me gerust. Wie weet kan ik ook wat voor jullie betekenen.