Kamperen met je eigen tent of logeren in een luxe vakantiewoning in Zuid-Holland

Genieten van al het moois wat Zuid-Holland te bieden heeft? Het is zeker de moeite waard om te overnachten in Zuid-Holland. Er zijn verschillende boerderijen waar je kunt blijven slapen. Van b&b,  vakantiewoning, chalet, lodge, glampingtenten tot aan kamperen met je eigen kampeermiddel op een boerencamping. Laat je inspireren op deze pagina met de leukste locatie waar je kunt overnachten bij de boer in Zuid-Holland.  Zelf zijn wij ook bij de boer geweest in Zuid-Holland. Deze locatie stellen we eerst aan je voor:

Onze ervaringen bij FarmCamps Op Flakkee in Zuid-Holland

Wij zijn bij FarmCamps Op Flakkee in Sommelsdijk geweest. Dit is pas écht overnachten bij de boer! We hebben geslapen in een luxe FarmCamps glamping tent. Er was van alles te doen voor de kinderen, ze hebben zelfs de koeien mogen melken! Een super leuke ervaring. Wil je weten hoe wij het hebben ervaren? 

Onze ervaringen bij Vakantiepark Molenwaard (hét Fien en Teun park) in Zuid-Holland

We hebben Fien en Teun ontmoet tijdens ons verblijf bij Vakantiepark Molenwaard in Ottoland. Het is niet op een boerderij maar je leert er wel echt alles over de boerderij. Een erg leuke locatie voor jonge kinderen!

Alle boerderijen om te overnachten bij de boer in Zuid-Holland op een rij

Card image cap

Noordeloos
Zuid-Holland

By Ann

Meer informatie

Card image cap

Stad aan 't Haringvliet
Zuid-Holland

't Vogelnest

Meer informatie

Prijzen en boeken

Card image cap

's-Gravendeel/Mookhoek
Zuid-Holland

Polderland

Meer informatie

Prijzen en boeken

Card image cap

Oostvoorne
Zuid-Holland

Roos

Meer informatie

Prijzen en boeken