Boerderij de Straat-hof

Card image cap

Leimuiden
Zuid-Holland

Boerderij de Straat-hof

Prijzen en boeken

Vergaderen, overnachten, workshops, kinderfeestjes het kan allemaal bij kampeerboerderij de Straat-hof.

Op de boerderij van Boer Aad en Petra in Leimuiden verveel je je geen moment! Voor een heerlijk verblijf op een echte boerderij met veel dieren en bedrijvigheid ben je bij kampeerboerderij de Straat-Hof aan het juiste adres. Hier kun je overnachten in een pipowagen of in de sfeervolle B&B Herberg de Oude stal. Heb je zelf een tent, caravan of camper dan kun je plaats nemen op één van de mooie kampeerplekken. Naast logeren kun je hier ook deelnemen aan allerlei leuke workshops, worden er kinderfeestjes gevierd en is het mogelijk om te blijven vergaderen.

Kamperen met je eigen tent, caravan of camper

Deze gezellige kampeerboerderij heeft 40 kampeerplaatsen waar jij kunt blijven overnachten met je eigen kampeermiddel. De camping is opgedeeld in 5 delen: Binnen-Hof links, Binnen-Hof rechts, Boerlevaar Noord, Boerlevaar Zuid en PolderZicht. De camping is autovrij dus je brengt je bagage in stijl naar je kampeerplek. Met een kruiwagen dus! Hoe leuk is dat?

Pipowagens

Even lekker back to basic overnachten in een pipowagen. Dat heeft ook wel wat! Er zijn drie verschillende sfeervolle pipowagens. Lola (4pers), Lodewijk (4pers) en Mathilde (5pers). De pipowagens staan bij elkaar op vaste plaatsen en zijn voorzien van electra. Buiten het hoogseizoen is het in overleg de pipowagens als groepje bij elkaar te plaatsen (zonder electra).

Bed and breakfast

Ga je liever voor wat meer luxe? Dan is het ook mogelijk om te overnachten in de B&B. Herberg de Oude stal is ingedeeld in 2 familie verblijven de Pinken-Hof en de Koeien-Hof een 2 persoons studio de Kalver-Hof , en 2 persoons B&B kamer het Boerenbed. Ze beschikken allen over eigen sanitair, tv, Netflix en WIFI. Dus ’s avonds met de beentjes omhoog en Netflixen maar. Het verblijf in het Boerenbed is inclusief ontbijt en bij de andere verblijven is dit een optie die kan worden bijgeboekt.

Groot overdekt speelwalhalla

Ook bij minder mooi weer is er van alles te doen. Zeker voor kinderen is het een groot paradijs, lekker spelen in de koeienstal. Ravotten in het stro, slingeren aan het slingertouw, roetsjen van de glijbaan.

Wil je graag de omgeving rondom de boerderij ontdekken? Breng dan een bezoek aan de steden Amsterdam, Leiden of Haarlem. In de buurt zijn allerlei leuke attracties zoals Linnaeushof, Archeon, Keukenhof, Corpus, Legermuseum, Avifauna, Artis, Nemo, Hortus botanicus. Ook in de nabije omgeving is veel te beleven, wandelen, fietsen, watersport, er is zelfs op loopafstand een natuurstrandje en een zwembad.

Binnen en buiten spelen op de recreatieboerderij

Er is volop speelgelegenheid voor kinderen op het kampeerveld. Met een vakantie op de Straat-Hof neem je ook écht een kijkje in het boerenleven. Boer Aad en Petra staan er altijd voor open om je vragen te beantwoorden. Wil je graag een handje meehelpen met dieren verzorgen, helpen met voeren en eitjes zoeken? Dan heb ik goed nieuws want dit is zeker mogelijk! Op kampeerboerderij Straat-Hof hebben ze naast koeien een heleboel andere aaibare dieren zoals alpaca’s, ezels, geiten, konijnen, kippen, eenden, veel boeren zwaluwen en diverse roofvogels.

Kinderfeestjes en workshops

Er is op de boerderij nog een leuke ruimte “de Speel-Hof” deze kun je huren om er je kinderfeestje of creatieve workshops te beleven. Maak er een leuk kinderfeest van en nodig je vriendjes en vriendinnen uit. Dit gaat gegarandeerd een leuke feestje worden! Ze organiseren workshops voor alle leeftijden, boerderijdieren schilderen, vilten, schminken, boerendiploma halen en een handje helpen op de boerderij. Boer Aad en Petra maken er een geslaagde dag van voor jou.

Horeca vergader/educatie locatie

Bij de Straat-Hof ben je op het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een fijne bijzondere vergader- en educatie locatie. Ervaar de gezelligheid op een echte boerderij maak er een onvergetelijke wei-sessie van. Skybox “het Hoefgat” en de Barg met het Boerenterras bieden de mogelijkheid om te vergaderen of een training te organiseren. Je kunt hier zelfs overnachten waardoor ook meerdaagse events tot de mogelijkheden behoren.

Enthousiast geworden? Boer Aad en Petra ontvangen je graag op hun Kampeerboerderij Straat-Hof in Leimuiden!

TIP: download de straat-hof app in je app of playstore hier vind je alle informatie en kun je ook kinderfeestjes reserveren.

Nog veel meer informatie over Leimuiden op Wikipedia.

Card image cap

Leimuiden
Zuid-Holland

Boerderij de Straat-hof

Prijzen en boeken