Boerderij Straathof

  • , Willem van der Veldenweg 57 2451 BB Leimuiden Nederland

Boerderij Straathof

  • , Willem van der Veldenweg 57 2451 BB Leimuiden Nederland

Vergaderen bij de boer, overnachten bij de boer, workshops bij de boer, kinderfeestjes bij de boer. Bij kampeerboerderij de Straat-hof verveel je je geen moment.

Voor een heerlijk verblijf op een echte boerderij met veel dieren en bedrijvigheid ben je bij kampeerboerderij de Straat-Hof aan het juiste adres. Hier kun je logeren, kamperen en confereren.

Spelen in de koeienstal

Ervaar de boerderijsfeer met het hele gezin, er is veel te beleven. Zelfs bij minder mooi weer is er van alles te doen. Zeker voor kinderen is het een groot paradijs, lekker spelen in de koeienstal lekker ravotten in het stro, slingeren aan het slingertouw, roetsjen van de glijbaan. Ook in de nabije omgeving is veel te beleven, wandelen, fietsen, watersport, er is zelfs op loopafstand een natuurstrandje en een zwembad. Ook steden als Amsterdam, Leiden, Haarlem zijn dichtbij en Schiphol en een aantal leuke attracties als: Linnaeushof, Archeon, Keukenhof, Corpus, Legermuseum, Avifauna, Nemo, Hortus botanicus, Ziggodome etc…

straat-hof-recreatieboerderij-dierendag-buffet

Melkveehouderij, recreatie en educatie
Boer Aad en Petra hebben naast de melkveehouderij ook een camping en een B&B locatie. Het kampeerveld biedt plaats voor ca. 40 kampeermiddelen en er zijn 3 pipowagens en compleet ingerichte caravans. De B&B is het gehele jaar open en beschikt over 22 slaapplaatsen verdeeld over 4 verblijven.

Binnen en buiten spelen op de recreatieboerderij

Er is volop speelgelegenheid voor kinderen op het veld binnen en buiten op de kampeerboerderij. Met een vakantie op de Straat-Hof neem je een kijkje in het boerenleven. Boer Aad en Petra staan er altijd voor open vragen te beantwoorden en een handje meehelpen met dieren verzorgen, kalfjes voeren en eitjes zoeken is zeker mogelijk!

Koeien en heel veel andere dieren
Melkveehouderij, andere aaibare dieren als Alpaca’s, ezels, geiten, konijnen, kippen, pony, eenden, veel boeren zwaluwen en diverse roofvogels zijn te bewonderen op de Straat-hof.

UPLOADEN 1 / 1 – straat-hof-recreatieboerderij-boerderijdieren2.jpg BIJLAGEDETAILS straat-hof-recreatieboerderij-boerderijdieren2

Horeca vergader/educatie locatie

Bij de Straat-Hof bent je op het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een fijne bijzondere vergader en educatie locatie, ervaar de gezelligheid op een echte boerderij maak er een onvergetelijke wei-sessie van.

skybox “het Hoefgat” en de Barg met het Boerenterras bieden de mogelijkheid om te vergaderen of een training te organiseren. Je kunt zelfs overnachten met een groep waardoor ook meerdaagse events tot de mogelijkheden behoren.

Kinderfeestjes en workshops
Er is op de boerderij nog een leuke ruimte “de Speel-Hof” deze kun je huren om er je kinderfeestje of creatieve workshops te beleven. Maak er een leuk kinderfeest van en nodig je vriendjes en vriendinnen uit en kom spelen op de boerderij er is van alles te beleven. Workshops voor alle leeftijden, boerderijdieren schilderen, vilten, schminken, boerendiploma halen en een handje helpen op de boerderij. Boer Aad en Petra maken er een geslaagde dag van voor jou.

binnen

Nog veel meer informatie over Willem van der Veldenweg 57 2451 BB Leimuiden Nederland op Wikipedia.

Sfeerimpressie

Andere boerderijen in de provincie Zuid-Holland