Schmallenberg

Hof Keppel

Prijzen en boeken

Overnachten in een knus vakantiehuisje in Hochsauerland

Zodra je het erf van Frank, Hanna, Hubertus en Elisabeth op komt lopen is de kans groot dat je oog meteen valt op de prachtige omgeving maar ook de grote bronzen bel. Nadat je aangebeld hebt heten de gastheer en gastvrouw je van harte welkom. Hier begint je vakantie op Hof Keppel in Hochsauerland (Duitsland). De boerderij ligt op een prachtige locatie omgeven door weilanden en bossen. Vanuit de houten knusse vakantiehuisjes heb je uitzicht over het groene landschap. Je kijkt hier je ogen uit!

Kindvriendelijke vakantie!

Ook kinderen zullen zich hier op de boerderij uitstekend vermaken. Lekker met de dieren knuffelen, spelen in de strohoek of de speeltuin. Wat dacht je van gewoon simpel een gezelschapsspelletje spelen met de kaarsjes aan bij de houtkachel. Op de boerderij staan naast koeien ook twee pony’s en een ezel. Ook hebben ze schaapjes, konijnen, kippen, honden en katten. Dierenliefhebbers kijken hier hun ogen uit! S’morgens kun je een lekker eitje raapje die je op de houtkachel kunt koken of bakken. Als dat niet knus is….

Boerderijwinkeltje met streekproducten én lekkere worst

Als je dan toch in Duitsland bent dan hoor je eigenlijk wel de bekende Duitse worst te eten, toch? De houten vakantiehuisjes zijn voorzien van een houtkachel waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden. In het boerderijwinkeltje verkopen ze verschillende streekproducten én lekkere worst.

Back to basic maar toch luxe

De houten vakantiehuisjes hebben geen elektriciteit of Wifi. Verlichting wordt verzorgd door kaarsen en olielampen. Lekker knus. En ook de hottub is houtgestookt. Even terug naar vroeger maar toch met de luxe van een huisje én een hottub. Echt even lekker tijd voor elkaar.

Ook in de omgeving is er vanalles te doen!

Ga lekker wandelen langs de prachtige meren van Sauerland. Of breng een bezoek aan Europa’s grootte openluchttheater. Ben je met kinderen op vakantie? Dan is een bezoek aan de klimhal en het buitenzwembad een aanrader!

Wintersport liefhebbers opgelet!

Ook in de wintermaanden is het hier op en top genieten? Dan kun je hier namelijk ook wintersporten bij wintersportarena Sauerland. Na een middagje skiën lekker uitrusten in de houtgestookte hottub. Klinkt goed toch?

Op de boerderij is een locker waar ski’s opgeborgen kunnen worden en er is een droger aanwezig.

Nog veel meer informatie over Schmallenberg op Wikipedia.

Sfeerimpressie

Andere boerderijen in de provincie

Er zijn geen andere boerderijen gevonden in deze regio

Schmallenberg

Hof Keppel

Prijzen en boeken