Huijbergen
Noord-Brabant

Costa Kabrita

Prijzen en boeken

Bijzonder overnachten in Brabant

In het Brabantse dorpje Huijbergen ligt de geitenboerderij van Ad en Marie-Louise genaamd Costa Kabrita. Geen Costa del Sol maar Costa Kabrita. Kabrita betekent geit en hoe toepasselijk is Costa Kabrita dan op de geitenboerderij? Naast dat hier melkgeiten gehouden worden en er geitenmelk en geitenkaas te koop is, kun je hier ook terecht voor een bijzondere overnachting. Zo staan er op het erf allerlei verschillende accommodaties. Van een Glamping-pod, Wijnvat, Finse Kota, Safaritent , Tree Lodge tot aan een Luxe Dome. Je kijkt je ogen uit! Maar ook met je eigen tent, caravan of camper ben je hier van harte welkom.

Wat ook leuk is om te weten is dat je niet alleen in de zomer kunt genieten van deze mooie plek. Deze SVR camping is het gehele jaar door geopend.

Ideale camping met kinderen

Costa Kabrita is een ideale camping voor kinderen. Ze kunnen genieten van de dieren om hun heen. Van geiten, alpaca’s, konijnen, eenden tot aan cavia’s. De dieren in de dierenweide mag je brokjes geven en knuffelen. Als ze zin hebben natuurlijk ;). Er zijn meerdere speeltuintjes verdeeld over de camping. Zo zijn er meerdere schommels, trampolines, glijbanen, een wip en een airtrampoline. Ook is er een Jeu de Boules baan en een tafeltennistafel. Er is zelfs een kabelbaan. En voor wie graag een balletje trapt is er een voetbalveldje. Ook de vele fietsjes en skelters zorgen ervoor dat de kinderen lekker rond kunnen crossen over de camping. Sinds kort is het mogelijk om de Fien en Teun, bekend van tv, speurtocht te lopen. Een leerzame speurtocht over de camping. Als je de speurtocht goed gemaakt hebt, dan krijg je een boerderijdiploma. Kortom, een leuke en leerzame vakantie bij Costa Kabrita voor kinderen.

Kamperen bij de boer met je eigen tent/caravan of camper

Dat je je niet hoeft te vervelen op deze camping heb je al gelezen, maar nu is het nog de vraag: “hoe ga je hier overnachten?” De keuze is groot namelijk. Naast dat je hier kunt verblijven met je eigen tent, caravan of camper op één van de comfortplaatsen zijn er ook nog allerlei bijzondere accommodaties.

Overnachten met je gezin

Heb je zelf geen kampeermiddel maar wil je toch graag op deze leuke camping overnachten? Dan zijn er meerdere mogelijkheden. Zo kun je blijven slapen in een safaritent met echte bedden. Ook de Finse Kota is geschikt voor gezinnen. Je kunt hier zelfs vanuit je huisje met een verrekijker sterrenkijken. Wat dacht je van de nieuwe Glamping-pods die direct aan het speelweide liggen? Er is keuze genoeg! Ook zijn de Tree Lodges geschikt voor gezinnen die wel van avontuur houden.

Romantisch overnachten in een wijnvat, boomhut of luxe Dome

Lekker knus, samen een wijntje drinken en overnachten in een wijnvat. Hoe leuk is dat? Liever wat avontuurlijker overnachten? Dan is de Tree Lodge echt iets voor jou. Je slaapt in een verhoogde tent in de bossen, ook wel een boomhuttent genoemd. Een hele unieke beleving. Ben je van wat meer luxe? Dan is de Dome ideaal! De Dome heeft een doorsnede van 6 meter en een transparante voorkant waardoor je prachtig uitzicht over de bossen hebt. De Dome beschikt over eigen sanitair én een airco. Je kunt hier ook heel goed verblijven in de winter.

De camping beschikt over een groot sanitair gebouw en er is een gezamenlijke keuken met oven én zelfs een afwasmachine. Het sanitair is ook geschikt voor minder valide mensen en er is een babywasplaats.

Costa Kabrita is een ideale camping voor kinderen maar ook voor volwassenen is het een prachtige plek. Er is van alles te doen in de omgeving. Er zijn diverse fietsroutes. Leuke dorpjes en steden te bezoeken. Marie-Louise heeft genoeg tips voor je!

Overnachten met je paard?

Kun jij je paard niet missen? Of maak je een rondrit met je paard? Dan is Costa Kabrita de ideale overnachtingsplek. Je paard kan even bijkomen in de weide. De trailer mag op het erf staan en er zijn zadelstangen waar je de paarden aan vast kunt zetten, zodat je niet in de weide op hoeft te zadelen.

Enthousiast geworden over Costa Kabrita in Huijbergen? Bekijk hier of er nog een kampeerplek of accommodatie beschikbaar is.

Nog veel meer informatie over Huijbergen op Wikipedia.

Huijbergen
Noord-Brabant

Costa Kabrita

Prijzen en boeken