Oosterend Terschelling
Friesland

BoerenBed de Zeekraal

Prijzen en boeken

Luxe kamperen op de boerderij op Terschelling

Deze biologische melkschapenhouderij vind je op het idyllische Waddeneiland Terschelling. Je waant je meteen al op vakantie. Eerst ga je met de boot over, om vervolgens per fiets, bus of auto met gemak naar De Zeekraal te vertrekken!

boerenbed-de-zeekraal
Is het geen plaatje?

Je vind op De Zeekraal meer dan 250 Friese melkschapen. Dit unieke en eeuwenoude ras staat bekend om zijn grote melkgift. Als echte eilanders kunnen Jolanda en Gerben je alles vertellen over de charme van de omgeving, plus alle mooie plekjes en leuke uitstapjes op Terschelling. De familie laat graag aan je zien hoe de schapen op de boerderij gemolken worden. Het melken gebeurt twee keer per dag, elke dag weer. Met de melk maken Jolanda en Gerben zelf schapenkaas en schapenroomijs! Deze delicatessen zijn te verkrijgen in de eigen landwinkel van de boerderij. Hier zijn ook andere typisch Terschellinger producten als cranberry’s en de heerlijke waddenmosterd te verkrijgen. Op de boerderij is er ook een rustige plek gecreëerd waar kinderen binnen kunnen knutselen, lezen en een spelletje kunnen spelen.

boerenbed-de-zeekraal-skelter
Lekker rond racen op de skelters

Leuke dingen om te doen op Terschelling

Zin in een dagje uit? Niet ver van De Zeekraal vind je een bijzondere plek, het uitgestrekte natuurgebied de Boschplaat. Heerlijk om te wandelen. Ook West-Terschelling, met de beroemde Brandaris, is een bezoek waard. Je kunt hier diverse vis- en boottochten maken! Maar uiteraard behoort een ontspannen dagje aan het strand net zo goed tot de mogelijkheden.

Nog veel meer informatie over Oosterend Terschelling op Wikipedia.

Oosterend Terschelling
Friesland

BoerenBed de Zeekraal

Prijzen en boeken