Boerderijen in

Friesland

Logeren bij de boer, een dagje uit bij de boer of een boerderijwinkel bezoeken in Friesland 

In Friesland zijn superveel leuke boerderijen te vinden waar jij terecht kunt voor een bezoek aan de boer. Wil je logeren bij de boer? Zoek je een boerderijwinkel of een leuke activiteit in Friesland? Kijk dan eens wat deze provincie te bieden heeft.

Bijzonder in  Friesland

Nostalgisch overnachten zonder elektriciteit, zomerkamp op Schiermonikoog, zwemmen met paarden, overnachten in de oude ambachtsschool. bezoek een speeltuin bij de boer,  doe een speurtocht over de kaasboerderij, geniet van wellness tijdens je vakantie, blijf overnachten op een paardenboerderij.

De grootste steden van Friesland

De hoofdstad van Friesland is Leeuwarden. De 5 grote steden van Friesland zijn Leeuwarden (Ljouwert), Drachten, Sneek (Snits), Heerenveen(t Hearrenfean) en Harlingen(Harns). Allemaal steden die een bezoek waard zijn! Een bezoekje aan de stad combineren met een boerderij? Dan zit je in Friesland ook goed want er zijn genoeg gezellige en knusse dorpjes te vinden met boerderijwinkels, boerencampings, activiteitenboerderijen, boerderijautomaten, melktappen etc.

De Friese Waddeneilanden

Friesland telt 4 prachtige waddeneilanden, namelijk Ameland, Schiermonnikoog, Terschelling en Vlieland. Allen hebben ze hun eigen leuke activiteiten. Friesland staat bekend om de volgende bezienswaardigheden: de mooie vuurtorens, de Friese meren, Planetarium, de noorderhaven. En Friesland staat natuurlijk bekend om de Elfstedentocht. Logeren bij de boer langs de route van de Elfstedentocht behoort ook tot de mogelijkheden! Meer over Friesland